Hizmet vermektedir. (Nizip Saðlýk Grup Baþkanlýðý). NÝZÝP SAÐLIK GRUP BAÞKANLIÐIMIZIN DURUM ANALÝZÝ. Nizip Saðlýk Grup Baþkanlýðý Saðlýk hizmetleri; ...
nizipsaglikgb.gov.tr/kategoridetay.asp?altkateidd=96...
Kaynak...
Hizmet vermektedir. (Nizip Saðlýk Grup Baþkanlýðý). NÝZÝP SAÐLIK GRUP BAÞKANLIÐIMIZIN DURUM ANALÝZÝ. Nizip Saðlýk Grup Baþkanlýðý Saðlýk hizmetleri; ...
nizipsaglikgb.gov.tr/kategoridetay.asp?altkateidd=96...
Kaynak...
Dr. Hikmet Celkan tarafýndan N Nizip Eðitim Fakültesi ve Meslek Yüksekokulu ... Nizip Ticaret Borsasý Konferans Salonunda yapýlan konferansa; Nizip Eðitim ...
www.cumrapostasi.com/index.php?option=com...id...
Kaynak...
Gaziantep Üniversitesi Nizip Eðitim Fakültesinde bu yýl ikincisi düzenlenen " Bölümler Arasý Futbol Turnuvasý" Bilgisayar Programcýlýðý ve Ýþletme Bölümü ...
www.mega-medya.com/nizipte-93bolumler.../nid-217865
Kaynak...
Nizip Eðitim Fakültesi Dekaný Prof. Dr. Mehmet Özaslan; Cumhuriyetin 88. Yýlý Kutlu Olsun. Nizip Eðitim Fakültesi Dekaný Prof. Dr. Mehmet Özaslan 29 Ekim ...
www.nizipdenge.com/.../ozaslan-cumhuriyetin--yili-kutlu-olsu...
Kaynak...
GAZÝANTEP (ÝHA) - Gaziantep Üniversitesi Nizip Eðitim Fakültesinde bu yýl ikincisi düzenlenen "Bölümler Arasý Futbol Turnuvasý", Bilgisayar Programcýlýðý ve ...
Kaynak...
NÝZÝP'TE 'BÖLÜMLER ARASI FUTBOL TURNUVASI' DÜZENLENDÝ - Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Nizip Eðitim Fakültesi'nde bu yýl ikincisi düzenlenen 'Bölümler Arasý ...
www.haberler.com/nizip-te-bolumler-arasi-futbol-turnuvasi-3...
Kaynak...
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Nizip Eðitim Fakültesi'nde bu yýl ikincisi düzenlenen "Bölümler Arasý Futbol Turnuvasý" baþladý. GAÜN'den yapýlan açýklamaya ...
Kaynak...
NÝZÝP'TE BÖLÜMLER ARASI FUTBOL TURNUVASI DÜZENLENDÝ - Bölümler Arasý Futbol Turnuvasý' Bilgisayar Programcýlýðý ve Ýþletme Bölümü arasýnda oynanan ...
www.haberler.com/nizip-te-bolumler-arasi-futbol-turnuvasi-3...
Kaynak...
Belkýs kalýntýlarý ile ünlü Nizip yöresi insanlar için tarih öncesi dönemlerden bu yana önemli bir yerleþim yeri olmuþtur.Nizip'in 8-10 km kuzeyindeki Belkýs Kenti ...
nizipsaglikgb.gov.tr/kategoridetay.asp?altkateidd=73...
Kaynak...
Maçýn baþlama vuruþunu yapan Gaziantep Üniversitesi Nizip Eðitim Fakültesi Dekaný Prof. Dr. Mehmet Özaslan, turnuvanýn tüm takýmlara hayýrlý olmasýný diledi. Özaslan, "Þehit olan emniyet görevlilerimiz ve Mehmetçiklerimize, Van 'daki acý olayda ...
Bu konudaki tüm haberlere bakýn »![]()
Pirsus Haber
Kaynak...
Yaralýlar olay yerine gelen 112 acil servis ekipleri tarafýndan Nizip Devlet, Birecik Devlet, Þehitkamil Devlet ve Gaziantep Avukat Cengiz Gökçek Devlet hastanelerine kaldýrýldý. Minibüs sürücüsü Hamit Genç'in tedavisinin ardýndan Nizip Ýlçe Jandarma ...
Bu konudaki tüm haberlere bakýn »
Kaynak...
Yaralýlar olay yerine gelen 112 acil servis ile Nizip Devlet Hastanesi ve Birecik Devlet Hastanesi, Þehitkamil Devlet Hastanesi ve Avukat Cengiz Gökçek Devlet hastanelerine kaldýrýldý. Kazaya karýþan minibüs sürücüsü Hamit Genç Nizip Ýlçe Jandarma ...
Kaynak...
Edinilen bilgiye göre, Gaziantep-Þanlýurfa karayolunun 48. kilometresinde Gaziantep istikametinden gelen Hamit Genç idaresindeki 63 UB 895 plakalý yolcu minibüsüyle Þanlýurfa istikametinden gelen Mehmet Alkan idaresindeki 63 ZK 196 plakalý otomobil ...
Bu konudaki tüm haberlere bakýn »![]()
Haberciniz
Kaynak...
Kurban Bayramý'na sayýlý günler kalmasý ile birlikte Nizip Ýlçesi'nde canlý hayvan pazarlarý ve kurbanlýk satýþý yapýlan yerlerde hareketlilik baþladý. Kurban Bayramý'na sayýlý günler kalmasý ile birlikte Nizip Ýlçesi'nde canlý hayvan pazarlarý ve ...
Kaynak...
Hokmabadi, Antep fýstýðý Araþtýrma Enstitüsü Müdürü Selim Arpacý ile birlikte, Nizip Ziraat Odasý Baþkaný Sýddýk Durmaz'ý ziyareti sýrasýnda Antep fýstýðý üretimi ve verim hakkýnda bilgiler aldý. "Gaziantep bölgesinde fýstýk bahçelerinde gelecek ...
Kaynak...