Hidayet evladým seni oksijen çarpmýþ, biraz ekzos kokusu çek içine heheeee
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
Afiyet olsun daa resimler yetersiz biraz daha resim atýn bari..Kendi resimlerinizi deðil kuzunun resimlerini istiyoruz.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Orhan baba valla sizleri aramýzda görmek istiyordum gelse idiniz bizi çok mutlu ederdiniz
Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Orhan kuzu þu an milletin midesinde![]()
Tüm herkese teþekkürler, kuzu alana da, herkesi evine toplyana da , kesip þiþe saplayýp kebap edip yedirene de , su verenine de , arabasýnda taþýyana da , yiyene de , resimleri çekene de , çevirme þiþini yaptýrana da , fýkralarý sýralayýp anlatanlarda , hepsini de maaþþþþþþþþþþþþþaaaaallllllaaahhhhhhhhhhhhhhhh, maaaaþþþþþþþþþþaaaaaaallllllllllllah , tekrarý da olur inþaallllllllllllaaaaaaaaaah , inþaaaaalllaaah , yaaaah , yaaaah , yaaaah .
Saðlýcakla.
makin
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
Resimler nerede resimler
Dostlarla olmak gerçekten en güzeliydi.
Resimleri atan yokmu ayýp ayýp
Resimlerin hepsini Ýlkerin laptop'una attýk ama o ben altýna yazý yazarým diye atmamýþ.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Çok enteresan resimler vardý nerede.
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net