Yok abi o deðil..!
Uyku buraya nasýl karýþtý ayný zaman da erkeklik de öyle, ben onu anlayamadým anlayan varsa lütfen buyursun...
Yok abi o deðil..!
Uyku buraya nasýl karýþtý ayný zaman da erkeklik de öyle, ben onu anlayamadým anlayan varsa lütfen buyursun...
Ýslam'ý kurtarmayý býrakýn, Ýslam'la kurtulmaya bakýn.
Hani diyorum adýn çýkacaðýna canýn çýksýn derler ya...
Benim de adým çýkmýþ....
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
yahu acaba bende mi bir tufahlýk var, Huzeyfe sen niye üzerine alýndýn þimdi...
alýntý:
"quote" fecrisadýk demiþki:
Uyumanýn erkeklik ile alakasýný anlayamadým......
ben bundan bahsediyorum...
Uyuma mý?
Uyku buraya nasýl karýþtý ayný zaman da erkeklik de öyle, ben onu anlayamadým anlayan varsa lütfen buyursun, dedim.
http://www.habervitrini.com/haber_resim/gulme_komik_kahkaha.jpg[/IMG]
Allah aþkýna biriniz bir açýklama yapsýn yahu, tuhaflýk bende mi deðil mi? Hocam uykudan falan bahsettiniz de ben mi kaçýrdým acaba... tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-innocent[/IMG]
Kasým abi þu an yalnýz baþýma bilgisayar baþýndayým.
VE DÜÞÜNEBÝLÝYORMUSUN
KAHKAHALARLA GÜLÜYORUM. ABÝ
KARNIMA AÐRI GÝRDÝ.
Bence bu konunun çözülmesi için
Tüm site üyelerine bir konu açýp iþtiraklerini saðlayalým. Onlar çözsün meseleyi.
Bu konu Geyik muhabbetine açýlabilir.
Herkes buraya girip çözüm üretsin abiciðim.
Ha ha ha ha ha ha ha ha ha......
Bu gece gülmekten uyuyamam.....
Abi bu þarký burda bitmez.
Birinci sayfa daha komiiiiiiiiiiik.
Biri uyumanýn erkeklikle alakasýný sormuþ.
Bir diðeri baþka bir þey yazmýþ.
Ya karnýma sancý girdi.
Allahým hayýr eyle inþaallah ya.
Kasým abi raylarýn bozulduðu falan yok.Ýþ tam hüzeyfenin iþi de,anlatamadýðým bi þey var uyku anlamýnda yazmadým.hata olmuþ amma erkekliðin bu iþle ilðisini anlayamadým.Esas üzerinde durulmasý gerekende bu bence .
SELAM VE DUA ÝLE
Karanlýk gecelerin nurlu sabahý
http://www.habervitrini.com/haber_resim/gulme_komik_kahkaha.jpg[/IMG] EMÝN OL BENDE GÜLMEKTEN KIRILDIM,HOCAM.AMA GEÇ KALDIM UYUMANIN NE ANLAMA GELDÝÐÝNÝ AÇIKLAMALIYDIM.
Karanlýk gecelerin nurlu sabahý
<table border="0" class="spThemeSmallBlock" <tbody <tr <td class="tCellAlt2" valign="top" semay</td <td class="tCellAlt2" valign="top" Çokkkkk duygulandým.
Bunlar gerkeçten erkekmiþ.</td </tr </tbody </table *************************************************************
<table border="0" class="spThemeSmallBlock" <tbody <tr <td class="tCellAlt1" valign="top" fecrisadýk</td <td class="tCellAlt1" valign="top" Uyumanýn erkeklik ile alakasýný anlayamadým......</td </tr </tbody </table **************************************************************
<table border="0" class="spThemeSmallBlock" <tbody <tr <td class="tCellAlt1" valign="top" Ý.H.Er.</td <td class="tCellAlt1" valign="top" Sýfýrcý pardon Kasým abi yine yakalamýþ.
</td </tr </tbody </table ***************************************************************
<table border="0" class="spThemeSmallBlock" <tbody <tr <td class="tCellAlt2" valign="top" kkasim</td <td class="tCellAlt2" valign="top"
alýntý:
"quote" fecrisadýk demiþki:
Uyumanýn erkeklik ile alakasýný anlayamadým......
Uyuma mý? tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-laughing[/IMG] (Bilmeyen de sýfýrcý hoca zannedecek bizi, tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-embarassed[/IMG] estaðfirullah yahu ne haddimize, biz sadece iki satýr yazý yazdýk caný isteyen uyar, istemeyen uymaz,) tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-smile[/IMG]
Fecrisadýk, konunun çýkýþ noktasý bu,
***************************************************************************************************
Huzeyfe, bu iþ tam senlik oldu artýk...
Ayrýca konu öyle bir raydan çýkmýþ ki, raylar da bozulmuþ bence.
</td </tr </tbody </table ************************************************************************************
Abi konu buradan sonra tam anlamý ile raydan çýkmýþ
yok yahu çok þükür bende birþey yokkk....
þimdi; fecrisadýk, semay, Hocam siz ve Huzeyfe herkes bu iþin içinde ama öncelikle semay'dan yarýn bir açýklama bekliyoruz erkekliði bu iþe nasýl bulaþtýrdý çok merak ediyorum
Admiiiiiiiiiiiiiiiiiiin.....!!!
Taþýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý....!!!
Ha ha ha ha ha ha....!
öncelikle semay'dan yarýn bir açýklama bekliyoruz erkekliði bu iþe nasýl bulaþtýrdý çok merak ediyorum!!!!!!
Abi Sen bir alemsin Yemin ederim.
Yav gülmem durmuþtu.
Tövbe yarabbim Beni affet Allahým.
Hocam seninde maþallahýn var yani...
Mesaj sayýn 200'i aþmýþ....
ALLAH HEPÝNÝZÝN CEZASINI VERECEK. BAÞTA DA HUZEYFE'NÝN
HÝÇ BÝRÝNÝZ YUKARDAKÝ YAZIYI OKUMAMIÞ.
BEN OKUDUM. ORADAN ANLADIÐIMI YAZMIÞTIM.
HZ. ÖMER, HZ.ABBAS VE SAHABENÝN YAPTIKLARINA
ÇOOOOKKK DUYGULANDIM.
BUNLAR GERÇEKTEN ERKEKMÝÞ.
demiþtim..