kardeþim bende dayaða karþýyým ama?caydýrýcýlýk amacý ile,bazen olabilir.buda gayet normal.ama hiç bir öðretmen bile bile kasýtlý dövme yi yapmaz.bunuda unutmamalýyýz......
kardeþim bende dayaða karþýyým ama?caydýrýcýlýk amacý ile,bazen olabilir.buda gayet normal.ama hiç bir öðretmen bile bile kasýtlý dövme yi yapmaz.bunuda unutmamalýyýz......
Konu nizip.com tarafýndan (05.06.08 Saat 09:44 ) deðiþtirilmiþtir.
AHMET bey dayakla deyilde konusarak olsa olmazmi tabi ogretmenlerinde ayliklari az oldugundan piskolijik sorunlar ola bilirmi onlarda et ten kemikten ama deyaga karsiyim saygilarimla
m t o
þimdi bakýn boyut farklý oldu,tabi ki,ilkokulda tokat,kulak çekme v.s olacak bu normal,soruyorum hangimiz okulda dayak yemedik?oysa bu olmasa siz çocukla baþa çýkabilirmisiniz?
abi hiç bir þekilde bie öðretmen çocuklarý dövemez bu öðretmenin sadece acizliðidir .Örneðin malatyadaki çocuk yurtunsaki bakýcýlarda yeri geldiði zaman dövüyoruz diyorlardý ama görüntüler orta da yani yeri geldiði zaman ne zaman sorarým size ???
hocalara mühalefet olan kim olursa olsun Nizipte dayak yer kendimden biliyorum okulda devamlý soru sorardým hocalara ama hep ya azar yada sýnýftan atýlýrdým.Sorular sadece öðrenmek içindi çoðu arkadaþta bundan yakýnýyor düþünçeler özgürce tartýþýlmýyor.
Küçük yaþta sýnýrlanan çocuklardan geleçeðin aydýn hür beyinleri beklemek ne kadar doðru.
saygýlar.
Konu nizip.com tarafýndan (05.06.08 Saat 09:47 ) deðiþtirilmiþtir.
bence bu dayak olayini kapatýrsak iyi olur.deðil mi arkadaþlar?
Konu nizip.com tarafýndan (05.06.08 Saat 09:47 ) deðiþtirilmiþtir.
Dayak Olayýnýöðretmenlerimizebaðlayarak Tamamen Haksýzlýk Etmeyelim.dayak Belki çok Iyi Bir þey Deðil Ama Yeri Geldiðinde Atýlmalý Diyorum.saygýlar...
Konu nizip.com tarafýndan (05.06.08 Saat 09:48 ) deðiþtirilmiþtir.
Nizipteki okullarda dayak mevzunu tam olarak bilmiyorum ama temennim ''inþallah yoktur''. dayak atýlmasý gerktiðini söyleyenlerede müthiþ kýzýyorum. bence dayak atmak yerine çocuklarýn gönüllerini fethetmeli.öðretmenler onlara kendi yaþamlarýyla örnek olmalý kanaaatindeyim. eger deðerli öðretmenlerimiz takva halinde yaþarlarsa öðrencilerin onlarý örnek alacaðýný savunuyorum.. hayran kalýnacak bir hayat tarz?na sahip olan ö?retmenler bakt?klar? her ö?renciyi etkileyecektir. tabii samimi olmak laz?m.
Allah'a emant olun...
Konu nizip.com tarafýndan (05.06.08 Saat 09:49 ) deðiþtirilmiþtir.