Zannetmiyorum.Bu iþi eski mezun abilerimizden Bilsev Abi organize edecekti. Ama ne oldu sonra bilmiyorum. Herhalde beklenen ilgi gösterilmemiþtir. .
Zannetmiyorum.Bu iþi eski mezun abilerimizden Bilsev Abi organize edecekti. Ama ne oldu sonra bilmiyorum. Herhalde beklenen ilgi gösterilmemiþtir. .
bireysel emekli, sadece üye...
abi bence pilav gunu yapýlacagýna nohut dürümügunu yapýlsa daha iyi olur ali amcanýn yanýna ugramýs oluruz alý amca hemen ismail ekmek ver der daha iyi olur bence
O zaman okula git ve bu iþi organize et, ok?.
gerçekten güzel olur bizden önce mezun olmuþ abilermizi görmek ve bizimle beraber mezun arkadaþlarýmýzla tekrar bir arada olmak çok güzel olur...ben de bir hasan çapanlý olarak bu faaaliyetinizi sonuna kadar destekliyorum..
.
ekaplan gerçekten güzel olur ama milleti sabah toplayamayýz..Nizipli_subutayýn dediði daha mantýklý amqa seninki de manyak (hoþ) fikir...
ekaplan kardeþ, nohut dürümü için sabah 8’den önce okulda olmak gerekir (Tabi sen kafa bulmuyorsan bizlerle). O yüzden bize yakýþaný akþamüstü pilav yemektir. Bu arada erol kardeþim hoþ geldin. Bu bölüm uzun zamandýr yatýyordu. Uyansýn artýk. Arkadaþlarýnýzý da bu siteye üye yapýn. Bakýn imamlar almýþ baþýný gidiyor. Anadolu’nun nesi eksik?
Bu þekilde birorganizasyonun olmasý çok iyi olur....
.
Fatih aga,mamlar hep önde durur ama imanýn kimde olduðu belli olmuyorÝmamlarý geçeriz inþallah.Destek tam.Çok güzel olur inþallah,Karahan hocanýn iþleri baþýndan aþkýn ondan o ilgilenemez biz yine en az bizim kadar genç olan Faruk hoca ile konuþalým bu konuyu olmaz mý?Pilan sonrasý miþmiler benden
.
.
.
"Kalbin neredeyse hazinen oradadýr".
Faruk Hoca bir ara siteye üyeydi. Ama sonra ne oldu anlamadým. Bir ara görürsen baðlansýn ara sýra.
abi cidden ilav günü yapýlsa fena olmaz bilsev abi ayarlayacaktý ama sonra ne oldu bilmiyorum yani bu yuzden bizim arkadslar eskisi gibi bir sahah erken kalkýp bini bir nohut gunu yapalým bence erol sende geldiginde gidelim birgun cay iceriz yine faruk hoca da gelir henem ali amcaya : BANA TEKMÝL BÝR DÜRÜM VER DER daha güzel olur.
Artýk Kurban Bayramý için yapýn birþeyler.. Bu arada siteye nerelerden katýlýyorsunuz bakalým? Ben Ýzmir’deyim.
ben Nizipten katýlýyorum hala burdayým umarým bu sene bizde gideriz bir üniye
slm arkadaslar ben de hçal den mezunum. böyle býrsey olursa cok memnun olurum.![]()
Konu garip27 tarafýndan (22.06.09 Saat 20:59 ) deðiþtirilmiþtir.