Konuyu nizip çalýþtayýna taþýmak lazým selamlar
Konuyu nizip çalýþtayýna taþýmak lazým selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
aslýnda herþeyden önce o üniversiteyi o dað baþýna yapan zihniyeti sorgulamak lazým bence.
Öncelikle
Kimse kimseyi suçlamasýn.
Hedef sorunu çözmek olsun.
Taþýma sorunu sadece ilçemize has bir sorun deðil.
Hemen hemen her universite de olan sorunlardýr.
Karalamak, saldýrmak ve sataþmak yerine çözüm önerileri sunmak konuyu ilgili makamlara iletmek lazým.
Hele öðrencileri karalayan yorumlarý anlamak imkansýz.
Bütün öðrencilerin okula yürüyerek gittiði bir ortamda sorun büyük demektir.
Gurbet elde öðrencilik yapan birisi olarak öðrenci kardeþlerimin sýkýntýlarýný gayet iyi anlýyorum.
Dolmuþ!!! dolmadan beklemeler..
Binmeden hareket etmeler inmeden hareket etmeler..
Bir bacaklýk yer bile kalsa istif üzerine istifler..
Dolmuþ þöforlerine gýkýmýz bile cýkmazdý.
Ne de olsa gurbettesin döverler mi döverler.
Ayrýca belediyenin hattý, halk dolmuþlarý gibi taþýma iþini ihale ile almýþ firmalarda okula gidiþ geliþlerde ayný sorunlarý ben de yaþadým.
16 kiþilik dolmuþlara 25 kiþi, 40 kiþilk belediye otobüslerine 80-90 kiþi bindiðimiz olurdu.
Kýsacasý sorun ortak.
Tek baþýna ilçeye mal etmek ülkede sadece Nizip'te yaþanýyor havasý vermek yanlýþtýr.
Baþta da dediðim gibi gerek firma yöneticileri, gerek ilçenin idareceileri bu sorunu çözmelidirler.
coþkun kardeþim olatý çok güzel özetlemiþ sayýn belediye baþkanýmýzdan bu konuda uzlaþrýrmacý ve olaylarý çözücü tutumunu ve yardýmlarýný bekliyoruz zira bu iþ artýk sosyal bir iþ içtimai bir görev oldu selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Kanal D habere baktýðýmda nizipli öðrenci kardeþlerimi gördüm...Heralde þov yapýyorlar dedim kendi kendime ama yanýlmýþým.. Üniversite servis sýkýntýlarýný nizip dýþýna da yaymýþlar...Ýyi güzel de haberde kendini ön plana çýkaranlar bizat iyi tanýyorum nizipliler...Neden diðer illerden ilçelerden gelen öðrenci kardeþlerimiz konuþmuyor da nizipli denmez de nizipli kardeþlerimiz habere çýkýp konuþuyorlar....memleketlerini övecekleri yerde malesef kötülüyorlar.........Diðer yabancý öðrenciler konuþmazken bizim memleketlimiz olan kardeþlerimiz konuþuyor...Þov yapmak istemiþlerdir heralde...Bu sorun bu kadar büyütülmemeliydi...Kaymakamlýk ve belediyeye dilekçeler yazýlmalýydý.olayýn bu safaya gelinmesi önlenmeliydi.
HARRAN ÜNÜVERSÝTESÝ TARÝH BÖLÜMÜ
Ne KraLýna Giderim Nede ALayýna , Bir Durum Varsa KraLýda GeLir Ayaðýma ALayýda..
Oðlum olana kadar KRAL benim
ilçemiz için çok büyük bir ayýp gerçekten... öðrencilerin servislerden baþka seçeneði olmadýðýný bilerek bunu çýkar amaçlý kullanan kiþileri kýnýyorum.... yetkililer neden buna bir çare olamýyor acaba onlarýnda bu iþten bir çýkarlarýmý var sorusu geliyor insanýn aklýna bunlara mahal býrakmasýnlar ve bu durumu bir çözüme ulaþtýrmalýlar....
bir öðrenciler haklý herkes haksýz yani;
Öðrenciler ne olsa pahalý derler siz bunu 1tl ye çekin pahalý derler
Bu adamlar bu iþe belki varlarý yoklarýný yatýrmýþlar bunlarýn ailesi yokmu bunlar ekmek yemeyeceklermi
Bu adamlar ihale bedeli olarak belki yüksek bi bedel ödemiþlerdir iki yýldýr bir sorun var ortaya atýyorlar
Ulaþým sorunu her yerde var bu sadece öðrenci için geçerli deðil herkes için var yani bu kadar abartýlmasý çokda saðlýklý deðil
Yürüyerek gideceklermiþ sýkýyosa gitsinler kýþ geldi gidebilirlerse gitsinler yani yol açýk ve ayný
Yok üniversite nizip için çok büyük bir fýrsat yok bilmem ne Nizip her yönüyle geliþiyor deniliyor bir öðrenci yönü eksik kalsýn
Öðrencilerin yarattýðý sorunlarý hiç göz önünde tutanlar yok tabi...
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
ya haberde biri aðzýndaki baklayý çýkardý,ben hatayda ayný mesafeyi 50 kuruþa gidiyodum dedi.yani elli kuruþ olsun istiyolar bence,ama tabiki olmamalý,esnaf yaptýðý iþten para kazanmalý aksi halde kendi kendini geliþtiremez,eðer yaptýðý iþten para kazanamýyosa müþteriye saygýsý kalmaz,ondan sonrada öðrenci kardeþlerimiz þoförler bize kötü davranýyo,bizi azarlýyo demeye baþlarlar.eðer bu üniversite nizip için bir fýrsat ise,ve bu adamlarda burda okuyacak ise,memleket esnafý bundan en güzel þekilde faydalanmalý.üstelik ilçemizde geçim o kadarda zor ve pahalý deðil.bana göre türkiyenin en ucuz memleketlerinden biri nizip.gýda fiyatlarý açýsýndan söylüyorum...
baþýnýz saðolsun zeki bey.bu geçen günkü olay sýrasýndamý oldu kaza.
Ben anlamiyorum koskoca nizip 50 ile 100 arasinda sayisi olan oqrencileri idare edemiyor mu?Allahtanki Eskisehir qibi falan birden fazla universite yok.Bir isi eline yuzune bulastirir derler ya iste aynen budur..
yeni ihale yapýlýyor.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254