Nizip’in diðer gözde mekanlarýna da yapýlsa, fena olmaz dý bence,emeði geçenlere teþekürler.
Nizip’in diðer gözde mekanlarýna da yapýlsa, fena olmaz dý bence,emeði geçenlere teþekürler.
Her geçen gün daha da geliþtiriysunuz güzel Nizip’ i ve eserlerimizi bu yaptýklarýnýz için sizlere gönülden teþekkür ederim. Emeði geçen herkese slm olsun ellerinize saðlýk...
Bugün Nizip’de benim bulunduðum mahallede internet olmadýðý için yayýn yapamadým. Özür dilerim. Yarýn yayýna süratle devam Ýnþaallah..
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Bende izmirde yaþýyorum ama az önce izledim. Nizip i görmek çok güzeldi.bizim evede çok yakýn.kamera caddeyi tam olarak alsa daha güzel olacak.kendimi biran için ordaymýþ gibi hissettim.bu sistemi kuranlara çok teþekkür ederim.tüm hemþerilerime selamlar.SALÝH ÖZTÜRK.
ÇALIÞMALARINIZ ÝÇÝN TEÞEKKÜR EDERÝZ.
Arkadaþlar, yayýný izlemede sorun yaþayanlar varsa buraya yazýnki teknik anlamda yardýmcý olalým. Sorun yaþayan arkadaþlar pc özelliklerini ve izlemeye çalýþtýðý saatleri yazarsa, sorunun nerede olduðunu bulabiliriz. Canlý yayýný çok net izleyen arkadaþlar var. Þuan ayný anda yüzlerce kiþi izleyebiliyor.
0342 5171254
Admin kardas emegine saglik,simdi daha iyi izleye biliyoruz Nizip´i.aslinda kamerayi belediye binasindan carci camiye meydana baksa daha iyi olmazmi?diye düsünüyorum.benimki sadece bir düsünce,nasil daha iyi olur siz bilirsiniz. Almanyadan tüm Nizipli hemsehrilerime selamlar.HERSEY NiZiP iCiN.
bak bak bak beyaz bir minibüs yolun ortasýna durdurmuþ ayýp demi yaavv?)).
Hele havaya bak biz burada donuyoruz Memleket güllük gülistanlýk güneþ bile var.....
admin abi ne kadar teþekkür etsek azdýr....
Mühendishane-i Berri-i Hümayün -:--:- Ýstanbul
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)
Yok yorum, bi türlü saatini tutturamýym, .
hakkat saat kaç la kaç arasýnda yayýn yauv. Adaþým adminim, niye tutturamadým ben yav. mesai saati dediðin sabah 8, akþam 5 arasýmý... bir de, geceleri de belli bir saat arasý yayýn olsa kötümü olur yorum. Nizip ne alemde görürdük..
ayrýca, kamera sabit mi duruy, yani þöyle arada bir, mesela sabah 8 ile 9 arasý nohutçularý, ciðercileri bi turlasanýz da, gözümüz gönlümüz bayram etse,daha þimdiden aðzým sulandý yav..
yok em, yok, kýymatýný bilin memleketin, vallah 1 nohut dürümüne Adanayý satarým....
![]()
![]()
selam sevgi ve baþarýlar..
Gurbete giden, memleketini özler, kýymetini anlar...
Adaþým, sabah 08:30 dan akþam karanlýðýna kadar ki bu 16:00 oluyor, kamera açýk. Yalnýz bugün internet Nizipde düzenli deðildi, elektrikte gidip geldi aksam oldu. Nohutçulara gelince bu biraz zor.
Beyazlýða gelince haklýsýnýz, C.tesi bir ayar yapalým..
0342 5171254
Ya nohut dürümcü var solda abi valla bitiyorum onu görünce bir rica etsek kameranýn önünde satsa þu mübareki)).
Hatta bir çiðercide sað tarafa nangal hazýrlasýn) .
.
SEVGÝLÝ NÝZÝP.COM YÖNETÝCÝLERÝ, NRT YETKÝLÝLERÝ VE SAYIN ORHAN ÇELÝK HER ÞEY ÇOK GÜZEL, AMA BÝZ GURBETTEKÝLER NÝZÝP’Ý BÝR ÞEKÝLDE ÝNTERNET ÜZERÝNDEN CANLI YAYINDA GÖRMEK ÝSTÝYORUZ.BU BAÞKA SÝTELER’DEVAR BÝZDE NÝYE OLMASIN.
(LÜTFEN GÖRÜÞLERÝNÝZÝ ESÝRGEMEYÝN)MAHMUT KÜÇÜK
tabý ký izliyebýrsýnýz arkadasým canlý radyo yýne var yeterký sen iste)))))))
http://www.Nizip.com/ekler/canli_cami.htm linki þimdilik budur. arkadaþlar. Menüyü hazýrlayana kadar idare edlim lütfen