ne sana nede o arkadaþa ateist demedim ben sevgili arkadaþým.tipik bir ateist söylemi dedim.önce yazýlaný anlamak lazým.
kainatý yaratan yüce rabbimizin isminin bir domateste veya bir balýkta yada balýn üzerinde tecelli etmesi insan alemi için birer ibrettir.þimdi bu domatese bakýpta bilimden vazgeçelim diyen yok. insanlýðýn aydýnlanmasýnda tabiki en büyük rol bilimindir.bilime karþý olmak en büyük saçmalýktýr.ama unutmayalým ki bilimin açýklayamadýðý bir çok seyde vardýr.ayrýca israil neden yahudiliðin sembollerini deðilde allahýn ismini yazmýþ domatese onuda merak etmedim deðil.ben olsam kendi dinimin reklamýný yaparým
evet ya siyonist yýldýzlý domates güzel olurdu)))))))))))) bizde o domatesleri alýp israilin bize domates satarak kazandýðý parayla aldýklarý kurþunlarý üzerimize üzerimize savururken bizde bu domatesleri tekrar onlara fýrlatýrdýk böylece kendi silahlarýyla vurulmuþ olurlardý muhahahaha
)))))))))
çok zekice espriler dönmüþ... maþaAllah ferasete bak!!
Feryadý býrak,kendine gel,çünkü zaman dar...Uðraþ ki; telafi edecek bunca zarar var!
Osman,haklýsýn kardeþim
Senin oðlan,hiç durmadan bir saat boyunca sana ,''baba,baba,baba,baba,baba,baba,baba,baba,baba,baba,baba,baba,baba,baba,baba,baba,nana,baba,baba,baba
,baba,baba,baba,baba,baba,baba,baba,baba,baba,baba,baba,baba,baba,baba,baba,baba,baba,baba,baba,baba,baba,baba,baba,baba,baba,baba,baba,baba,baba,baba,
baba,bab,baba,''derse sen ne yaparsýn.![]()
BILIMDEN YOLA CIKARAK dedim ben ,o israilin ürettigi hibrit tohumlarin üretimi sadece israile ait..sadece tek türkiyeyi degil tüm avrupayi hatta dünyayida sarmis durumda..yani reklamlik bir olay degil..reklama ihtiyaci yok cünkü mecbursun almaya...reklam yapmasada olur...bilincli olarak ALLAH yazilmis degil yani...ama bir gün sunada inaniyorum ki bizzat icinde israil bayragi olan domatesleride yedircekler biz bu sekil gidersek...uyanalim artik ....konu baska yerlere kaydi aslinda..bu yazdikalrimdan kimse art niyet cikarmasin...böyle ufak seylerde takilip kalmayalim...bazen bu tip durumlarda...o yazi cikan ev kutsal kabul ediliyor bulan kisi seyh gibi karsilaniyor..ve dinimizin icine fitne giriyor...dinimizde yok öyle seyler...eger ki dinimizi gerektigi gibi kullanirsak zaten bilimde bir numarada olmus oluruz
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....