Yunus emre mahallesi güzel bir seçim..Zaten o bölgelerde yükselen yeni yeni konutlar Nizip'e baþka bir hava kattý.
Yunus emre mahallesi güzel bir seçim..Zaten o bölgelerde yükselen yeni yeni konutlar Nizip'e baþka bir hava kattý.
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
arkadaþlar tamam da toki'nin yapacagý ilk etapdeki yer ve fiyatý cazp degi fiyatlar 110 ve 120.000 T 3+1,2+1 DE 80.000 tl ÜSTELÝK yUNUS EMRE MAHALLESÝ Bizim NÝZÝP yer ve arsa takip edertoki hayali bence baþlamadan biter.eselamlar
Benim vatandaþým zor para kazanýyor,yatýrýmýný gelecek garantisi olmýyan bir gayrimenkula para yatýrmaz.......arsa çok öenemli fatihsultan,mimar sinanda.ve Atatürk mah. kurulu arsa uzrindeki bina 150.000 TL,AYNI MALÝYETLÝ yUNUS EMRE MAH.DEKÝ NÝNA 30.000 BÝLEMDÝN 40.000 TL.FARKI BURADA........KIYASLAYINIZ.....
þükür kavuþturana hayýrlý olur inþallah güzel bir bölgede iyi yatýrým olur bakalým toki þartlarý ne olaçak
duydumki tokide nizipte ev yapacakmiþ sevincimdenneyapacagým bilemiyorum çünki nizipli olaraknizipte bir evim olsun istanbulda ne iþimvar bende yer ya zergil dagýnýn yaný ya taþbaþ dagýnýn etegi olsun hayýrlýsý olsun
AVRUPANIN TÜM SINIRLARINA AYAKBSAN EMEKLÝ TIR ÞOFÖRÜ MUÞLU HACI
Arkadaþlar toki için en iyi bölge kocatape havasý yayla havasý otaban içinden geçiyor
Bi haber varmi ?
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...
bir geliþme yok :) reklam çok
aðýz çokkkkkkkkkkkkkkk
gibi haberi olan varsa yazsýn bilek