nizip tiren garýnýn çevresinin büyük bir bakýma ihtiyacý var burasý yýllardýr böyledir aslýnda doðal bir güzeliði var ama kimse kýymetini bilmiyor yetkili kiþiler biraz duyarlý olursa iyi olacaktýr..
nizip tiren garýnýn çevresinin büyük bir bakýma ihtiyacý var burasý yýllardýr böyledir aslýnda doðal bir güzeliði var ama kimse kýymetini bilmiyor yetkili kiþiler biraz duyarlý olursa iyi olacaktýr..
Evet Baykal istasyon çevresi çok güzel biraz bakýmla harika bir yer olabilir, Nizip'te aðaçlar altýnda hiç aile çay bahçesi yok, bu arazi büyük bir ihtimalle TDDY na aittir ama resmi daireler aralarýnda yazýþmalarla bu sorunu çözebilir.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
bakalým müslüm akpek'in bohçasýndan daha neler çýkacak)
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
öncelikle çok güzel bir mekan ve tabii ki tarih içeriyor.
bir de eskisini bilen arkadaþlarýmýz için çok þey ifade ediyordur.
her ne olursa olsun muhakkak deðerlendirilmesi gereken bir mekan.
NÝÇET 'e iþ düþüyorhadi Mehmet Akpek sýva kollarý
![]()
Tren geliyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy haný nerdele kulagýný demir daya bak geldigini raylara kulagýmýzý koyup dinlerdik heygidi günler hey gen bir 35 yýlý hatýrladý teþekürler müslüm baba.
Evden Eve Nakliyat
Cok guzel olur dusuncenýz dogru ben ilk gorusum resimdeki yerleri
Eskiden çocuk iken her gün sabah 7,30 da tren Nizip ten G.Antep e giderdi, akþam da saat 16 da G.Antep ten Nizip Karkamýþa devam ederdi. Yine bu seferler devam ediyor mu acaba ?
Pazar günleri bizde biner maça giderdik, istasyon hem stada yakýn hem tren en ucuz ulaþým keyfini çýkarýrdýk, bir de tünele gelince ne keyif alýrdýk yav.
Bu istasyon da çalýþan bir abimiz vardý sonra Adana ya tayin oldu, onlar ailecek istasyonun yanýndaki lojmanlarda kalýrlardý o zamanlar bu istasyon yanýndaki aðaçlar biraz daha ufakdý yeni yeni büyüyorlardý, insanlar aðaçlarýn altýnda gelir piknik yaparlardý.
Ben hep o zamandan beri düþünmüþümdür bu istasyon ve demir yolu hattý sadece günde 2 kere kullanýlmak için mi ? yapýlmýþ bundan G.Antepe saat baþýna sefer koysak olmaz mý ? diye sorardým kendi kendime, hele bir de 2000 yýlýnda tam 20 yýl sonra Nizip e dönüp 1 yýl yaþamak zorunda kalýnca ve de þu Nizip dolmuþlarýnýn durumunu görünce bir kez daha bu treni neden saat baþý iþletmeyiz diye sorup durdum kendi kendi mi? Tam hatýrlamýyorum, belki o zaman "admin"e de bu fikrimi açmýþ mýydým ?
Hem bu aðaçlýk kýsým düzenlense kullanýma açýlsa hem de tren seferleri çoðalsa iyi olurdu .
Saðlýcakla.
makin