Hepinizin ellerine saðlýk, en kýsa zamanda bende katýlacaðým bu kampanyaya.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Bu arada yýllar önce fýrat kýyýlarýna yakýn daglarda tek baþýna agaç eken POSTACI ABDULKADÝR abimizede allahtan rahmet dileriz
Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Elleriniz saglýk teþekürler arkadaþlar.gelecegizin,çocuklara verecek en büyük mirasýmýz sizlerin diktiði o muhteþem fidanlardýr. O agaç diken elleri öpmek lazým. Allah razý olsun.
O agac dýkýlen yerlerde koyun kuzu otlatarak büyüdüm ben sýmdý yemyesýl orman olacak bu bený cok duygulandýrdý cok ýyý omus elerýnýz dert gormesýn bende býzým tarlarýn etrafýna cam ekerdým hergun motosýkletýmle su gotururdum ama tutmadý kurudular hep::: üzücü olan tarafý býzým köyün koyun sürülerýný otlatacak yer kalmadý yýnede ýlk agac ekýmýnde bulunan býrý olarak herkese sonsuz tesekkürler koyüm yemyesýl olacak
Bu organizasyonu yapan tüm sivil toplum örgütlerine teþekkür ederim.Bu aðaçlarý dikmek iþin baþlangýcý bundan sonra dahada önemli olan onlarý korumak ve sulamaktýr.
Yüzde yüz TÜRK olduðun gün cihan senindir
Hüseyin Nihal ATSIZ
Ýnþallah önümüzdeki yýllarda nizipi yemyeliþ olarak buluruz. Ýnþallah vatandaþýmýz kýymetini bilir.
Cumartesi için sulama ekipleri oluþturdum. Ýlk konuda görülebilir.
Katýlmak isteyen bildirsin lütfen.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Elleriniz dert görmesin
Sevgili adminim belediye ile iletiþim kuarlým ne olur can suyunu eksik etmeyelim.
selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
C.tesi için proðram yapýldý fatih abi.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254