Kesin tarih ve banka hesap numarasý bildirilecektir.
Kesin tarih ve banka hesap numarasý bildirilecektir.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Mayýsta da fidan dikilir mi?
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Müslüm abi Ýstanbuldakilere önayak ol,belli bir alana her iki dernek adýna fidan diktir.Mesela 1000 fidan Güngörendeki dernek için, 2000 fidan Kadýköydeki dernek için ve hatýra ormaný diyede tabela astýrýn. Buradaki tabela asma mantýðý da hayrý görüpte hayýrda yarýþma mantýðý tabi.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Hafta sonuna denk getirilip, herkes ailece katýlýrsa güzel bir organizasyon olur.
Yüzde yüz TÜRK olduðun gün cihan senindir
Hüseyin Nihal ATSIZ
hafta içi fidan dikme çalýþmamýzýn gününü cuma gününe almaya çalýþýyoruz. cuma günü gelemeyenler cumartesi günü ayný yerde çalýþmaya devam edebilirler. Hafta içi çalýþmak istememizin nedeni halk eðitim müdürlüðündeki öðretmen ve öðrencilerimizin proðramlarýna uygun olmasýdýr. inþallah 100 civarýnda yetiþkin bayan ve erkek üyemiz halk eðitim müdürlüðünden katýlacak. bu üyelerimizin listesi bana yollandý.
müslüm bey , nakit desteðiniz için teþekkürler. davranýþýnýz diðer uzaktaki gönüllüler için örnek olacaktýr. fidan diktirmek isteyen uzaktaki üyelerimiz de sizi örnek alarak dernek hesabýmýza fidan dikme maliyetini yatýrýp buf kampanyaya katýlabilirler. gönüller bir olsun.
Nizip Mesleki Eðitim Merkezi Öðretmen ve Öðrencileri olarak bu çalýþmaya katký saðlamak istiyoruz.
Hocam ilginize teþekkür ederim. Listeye ekledim.
Katýlým çok fazla olacaðý için, aðaç dikme proðramýný 3 güne yaymanýn daha iyi olacaðýna karar verdik. Siz kendi gününüzü belirleyiniz, bilahare görüþürüz.
Perþembe / Cuma / Cumartesi
0342 5171254
çok güzel bi çalýþma bende rahmetli olan babamýn ve annemin adýna aðaç diktirmek isterim lütfen banka hesap numarasý bildirirseniz hemen havale yaparým hatta bi posta havale hesabý olursa havale masrafý az olacaðý için aðaç sayýsýda daha çok olur
Nizip Çevre ve Tarihi Deðerleri Koruma Derneði
Garanti Bankasý
Nizip þubesi : 646
Hesap numarasý : 6298919
IBAN NO : TR26 0006 2000 6460 0006 2989 19
Arkadaþlar derneðimizin hesap numarasý yukarýya yazýlmýþtýr. Ýsteyen arkadaþlar gelip bizzat elleriyle aðaç dikebileceði gibi, Gurbetteki hemþerilerimizde fidan baþýna 3 TL dernek adýna yatýrarak kaç tane isterlerse onlarýn adýna dikeriz.
0342 5171254
Nizip’te oluþturmaya çalýþtýðýmýz Sivil Toplum Kuruluþlarý arasýnda Ortak Akýl Yönetimi geliþtirme projesi kapsamýnda Nizip Aðaçlandýrma Platformu olarak
NMYO – Nizip Meslek Yüksek Okulu çevresinde bulunan 5 bin metre karelik alanda, yaklaþýk 3 bin adet aðaçlandýrma çalýþmasý yapacaðýz.
Ortak çalýþma ve destek kapsamýnda ki çok sayýda katýlýmcýyla gerçekleþtireceðimiz ‘Nizip’i Yeþillendirme Aktivitemizde’ istediðiniz saatler arasýnda sizleri de aramýzda görmek, bizleri onurlandýracaktýr. Aðaçlandýrmaya katýlacak kurumlardan bazýlarýnýn isimleri aþaðýya çýkarýlmýþtýr.
Teþriflerinizi arz eder, saygýlar sunarýz.
Tarih: 11 Mart 2010 Perþembe
Tarih: 12 Mart 2010 Cuma
Tarih: 13 Mart 2010 Cumartesi
Saat: 09.00 : 17:00 arasý istediðiniz saatlerde
Yer: Nizip Meslek Yüksek Okulu
Ulaþým : Kendi imkanlarýnýzla veya ........... alanýnda bulunacak araçlarla biz götüreceðiz.
Nizip Aðaçlandýrma Platformu :
Katýlacak kurumlarýn p.tesine kadar bize bilgi vermeleri rica olunur.
- Nizip çevre ve koruma derneði
- Nizip üniversiteliler derneði
- Nizip Ticaret Odasý
- Nizip Ticaret Borsasý
- Tüm Sanayici ve Ýþadamlarý Derneði Nizip Þubesi
- Halk Eðitim Merkezi
- Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürlüðü
- Nizip Ziraat Odasý
- Nizip Mesleki Eðitim Merkezi Öðretmen ve Öðrencileri
- ...
- ...
- ...
Sayýn AKPEK,
Binlerce aðaç dikelim etkinliðine HALK KÜLTÜR SANAT VE EÐÝTÝM DERNEÐÝ olarak katýlmak istiyoruz. Çevre,doða ,ekolojik denge ve kültürel alandaki her türlü giriþimi Halk yararýna her türlü projeyi dernek olarak destekleyeceðimizi, faaliyetlere fiilen katýlacaðýmýzý bildiririz. Aðaçlandýrma kampanyasý ile ilgili çalýþmaya katýlmamýz için yapmamaz gereken iþlemleri bildiriseniz memnun oluruz.
Murat Savaþ Uygur
Yön. Kur. Bþk.
Ýletiþim ;
Halk Kültür Sanat ve Eðitim Derneði
Cumhuriyet Mah. K.Ali Sok. Yusuf Uygur Ýþhaný Kat:1 No:9
0 532 604 60 35
Sayýn baþkan, bu duyarlý davranýþýnýzdan dolayý teþekkür ediyor ve sizleri perþembe günü arazide bekliyoruz.
Valal gelirken kazma kürek getirebilirseniz memnun olurum.
0342 5171254