Ya allahaþkýna ben hala anlamadým, ilçe neresi merkez neresi, yoksa merkez Gaziantep mi?
Ya allahaþkýna ben hala anlamadým, ilçe neresi merkez neresi, yoksa merkez Gaziantep mi?
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Ýbrahim ben olsaydým
bu konuyu silerdim.
Osman Demir Istanbul
Ya arkadaþlar, ilçe merkezi bir yýlda 1734 kiþi artarsa, genel nüfus yani ilçe merkezi ve köylerininin toplamýnda nüfusu nasýl 390 kiþi artar, tersi deseniz anlayacaðým.
Bu konuyu bir açýklýða kavuþtursak Akçakentle ilgili yorumlarýmý yazacaðým.
demek ki müslüm abi, 2008 yýlýna göre köylerin nufusu düþmüþ...merkezde oturanlarýn nufusa yaptýðý katký sayesinde ilçemizin bir önceki yýla göre nufusu artmýþ...
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
köylerin nufusu 2008 yýlýnda 38917 kiþi iken
2009 yýlýnda 37 573 ' e düþmüþ aradaki farký ise ilçe merkezindeki artýþ kapatmýþ. ( dip not, bu düþüþe akçakentinde katkýsý olmuþ)
the end.
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
Akçakent'in nüfusunu arttýrmanýn çarelerini arýyorum, bu konuyu muhtarla konuþmak lazým.
...de muhtar ne yapacak bu hususta?)))
Heralde Akpekler'den kimse kalmamistir koyde! Bizlerden de bir iki aile kalmis.
Pa! Ipini goparan gediy koyden. Kimi zabdedebilin ki?)
Aslinda koylerin de kendine has agizlari vardir. Cocukken bayagi Akcakent agzina heveslenirdim)))
Yapmis oldugunuz 5237 sayili TCK 125-131, CMUK 344/5 ve TCK 525 geregi manevi tazminat talebiyle, tazyike yasal hakkim mahfuzdur.
Var tabi Akpek,Akpak,Aðpak bu soy isimlerinin hepsi aynýdýr, 50 sene önceki bir sorundan dolayý gerçekte AKPEK olan soy ismimiz bazýlarýnda Aðpak yada Akpak olarak geçmiþtir, bizimde daha önce Akpak idi ama 30 sene önce mahkeme kanalýyla deðiþtirttik.
Þu an köyde amcam'ýn çocuklarý yaþýyor, baþta Mustafa AKPEK var.
Yusuf sen kimlerdensin.
Yapmis oldugunuz 5237 sayili TCK 125-131, CMUK 344/5 ve TCK 525 geregi manevi tazminat talebiyle, tazyike yasal hakkim mahfuzdur.