sayýn Müslüm Akpek;
Devlet Ýslam Devleti deðil devletimiz Laik demokrat bir devlet olduðu için þans oyunlarýný yasaklamýyor .
Ama Ýslamýn ve Allah ýn kesin emri þans oyunlarý haramdýr.
Helala haram demek, haram a helal demek hele hele bunda ýsrar etmek bir müslüman için iman noktasýnda tehlike arz eder ki bir müslümanýn bunu yapmamasý gerekir.
Din ile din kurallarý ile þaka yapýlmaz hafife alýnamaz her þeyi okuyup araþtýrdýðýnýzý söylüyorsunuz Allah ýn emirlerini ve dinimizin kurallarýný da okuyup araþtýrýn hafife almayýn.
Mahmut Imamogullari
Müslüm abi böyle bir yaklaþým olmaz, þimdi ben devlet memuruyum kanunlardaki çalýþma saatlerine de riayet ediyorum farzedelim ki bana verdiði maaþýda piyangodan gelen gelirle ödedi þimdi ben günahkarmý oluyorum.Böyle bir þey olmaz,ben sekiz saatlik çalýþmamýn karþýlýðýný alýyorum ortada bir sorun varsa bu iþverenin sorunu veya vabali,
bu beni hiç baðlamaz.
Herkesin helal olsun diye verdiði paranýn neresi haram anlamadým demek senin gibi akýllý bir adama hiç yakýþmýyor doðrusu.Ýçinden birisi bile haram olsun derse ne olacak. Burada önemli olan þu; Siz piyango almak isterseniz haramýna helaline bakmadan alýrsýnýz. Çýkarsada deðerlendirir size göre de mutlu, mesut yaþarsýnýz.Ama Kur-an'da kesin yasaklanan bir harama neresi haram derseniz mazallah dinden çýkarsýnýz. Gel kardeþini dinle büyük lokma ye büyük laf etme.![]()
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.