Þimdiden hepinizin bayramýný kutlar hepinize nice huzurlu bayramlar dilerim.Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
BUGÜN BAYRAM yüzünüz öpülmekten solsun
mideniz 5 kð þekerle dolsun
cüzdanýnzý bücürler soysun
gönlün huzurla doysun
bayramýnýz kutlu ve mutlu olsun
BAYRAM GÜNÜ
Kimi aðlar, kimi güler
Bayram günü, Bayram günü.
Özüm daðlar, gözüm güler,
Garip, yoksullar acýlý,
Arefeler hep sancýlý,
Hem kardeþli, hem bacýlý,
Gurbette yakýný olan,
Kurban kesip, eti bulan,
Buluþtular falan-filan,
Çoðuna karalý gelir,
Fakirler ölür, dirilir.
ÝNCE hep hakka yönelir,
22.4.1996 - Kayseri
Sabit Ýnce
Belediye tarafýndan kasaplarýn kurban kesim fiyatlarý açýklandý.
Dana : 125 Tl
Koyun: 25 Tl
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
27 Kasým 2009 Bayram namazý vakti 7:04
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Nizip'te herþey çok ucuz, beleþ yaþýyorsunuz vallaha, burada adam bir koyuna 100 tl istiyor. Danaya da 250 Tl.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Herkesin mübarek kurban bayramýný en kalbi duygularýmla kutluyorum.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Bende herkesin bayramýný kutluyorum herkesi yanaklarýndan öpüyorum, elimi öpmeye gelirseniz bahþiþler hazýr.
Kurban bayramýnýn tüm islam alemine hayýrlar getirmesi dileðiyle. Bayramýnýz kutlu olsun.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Birde þu kurbanlarý, hayvanlara iþkence etmeden kesebilseler.
Kurban Bayramýnýn, ülkemizin huzur, güven ve mutluluðuna , karþýlýklý dayanýþma ve hoþgörü fikrinin daha da güçlenmesine, gelenek ve göreneklerimizin yaþatýlmasýna, tüm insanlýk için barýþ ve huzur getirmesine vesile olmasýný diler, sevgi ve saygýlar sunarým,,,,,
Dargýnlarýn barýþacaðý, sevinçlerin paylaþýlýp çoðalacaðý, çaresizlerin hatýrlanacaðý günler olan bayramlar, milli ve manevi bir deðer sistemi olarak milletimizin kültür hazinesinde her zaman var olacaktýr. Bir yanda Çeçenistan, Karabað, Doðu Türkistan, Afganistan, Irak ve Filistin de gözyaþý akmaya devam ederken, diðer yanda bizler bayram yapýyoruz. Bu nedenle gönüllerimiz kýrýk ve bizler tarif edilemez bir burukluk içindeyiz. Bu duygularla þehitlerimize rahmet, gazilerimize þükranlarýmý sunarak, yüce Türk milletinin, yurtdýþýndaki vatandaþ ve soydaþlarýmýzýn ve tüm Ýslam aleminin Kurban Bayramý'ný tebrik ediyor, bayramýn tüm insanlýða huzur ve mutluluk getirmesini Cenab-ý Allah'tan niyaz ediyorum.
NÝZÝP ALPEREN OCAKLARI BAÞKANI
YUNUS SEYHAN
Konu mechullll tarafýndan (09.04.10 Saat 06:41 ) deðiþtirilmiþtir.
mechullll