Derviþ eðer bu dediklerin havada kalýrsa naneyi yersin haberin olsun. Tez zamanda baþlat hemen hatýrlarsan bu senin 2 yýl önceki projendi artýk icraat görelim yaw. Elini çabuk tut yoksa adminle senin oraya baskýn yaparýz haberin olsun.))))))
Derviþ eðer bu dediklerin havada kalýrsa naneyi yersin haberin olsun. Tez zamanda baþlat hemen hatýrlarsan bu senin 2 yýl önceki projendi artýk icraat görelim yaw. Elini çabuk tut yoksa adminle senin oraya baskýn yaparýz haberin olsun.))))))
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Derneðin tüzüðünü hazýrlayýn, amaçlarýný ve sorumluluklarýný belirleyin. Görev taksimlerini yapýn, daha sonra göreve gelecek arkadaþlarý belirleyin.
Ben kesinlikle baþkan olmam. Baþkanlýða kimlerin aday gösterileceðini ayrýca tartýþalým.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Baþkann mý![]()
olurlar birileri... iþte o zaman Nizip.com birilerinin malý olur hemde gerçektennnn...
biz demokrasi oluþumu için varýz.çoklu konsey oluþsun,istekli arkadaþlar görev alsýn.aman ha ,birileri de korkmasýn...
Tozlanmasýn dedim![]()
sitede bize karþý yapýlan bazý hareketlere ayný üslupla cevap vererek dostlarý kýrmaktansa (dost kalýp) yazmamayý yeðledik...DERVÝÞ DÖRTBUDAK
Hedef.. 5 FAKÜLTE 5000 ÖÐRENCÝ
iþi kýrýk ermeni eski defterleri karýþtýrýrmýþ![]()
SIKINTI YARATMA...!
birlik ve beraberliðin olduðu her yerde bende varým. amaç nizip için ise caným feda olsun
okulda acýlmak uzere aslýnda kurulsa çok ýyý olur durumu çok kotu olan ogrencýlere aýlelere yardým edýlse çok guzel olur elýmýzden gelený yapacagmýza ýnamýyorum
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
eskiye raðbet kalmamýþ!... tozunu alsanda boþ![]()
sitede bize karþý yapýlan bazý hareketlere ayný üslupla cevap vererek dostlarý kýrmaktansa (dost kalýp) yazmamayý yeðledik...DERVÝÞ DÖRTBUDAK
Hedef.. 5 FAKÜLTE 5000 ÖÐRENCÝ