Cami durduðu yerde belediye hoparlöründen ezan, sela verilir. Sonra da camiden sela verilmesini durdururlar. Yakýnda ezaný da Türkçe okurlarsa hiç þaþmam. Camilere de tanrýya tapýnmak için cuma ibadetine gideriz artýk...
Cami durduðu yerde belediye hoparlöründen ezan, sela verilir. Sonra da camiden sela verilmesini durdururlar. Yakýnda ezaný da Türkçe okurlarsa hiç þaþmam. Camilere de tanrýya tapýnmak için cuma ibadetine gideriz artýk...
bireysel emekli, sadece üye...
yazýk ya adama çok yüklendik emir kulu zaar yoksa hangi aklý olan þikayet var diye merkezi selayý kaldýrýr...sayýn hocam acaba benim selamý size bi zahmet pazarcý arabalarýnda olduðu gbi bi arabayla duyurun bak bu size vasiyetim...
bi de millet bana bakýn eðer köylüysen ya da bi kasabalý sakýn ölme lan ,yaþýcan olum ne yap et ölme benden demesi,baksana ölüm bile zengine göre þeherliye göre...yaww ben allahýn bi köylüsüyüm çok zoruma gitti aman hocam vasiyetimi unutma...n
Konu salyanman tarafýndan (06.11.09 Saat 12:10 ) deðiþtirilmiþtir.
Beyefendi lütfen Hocalarýmýzý rencide etmeyelim.Ne demek 5 kaðýt verirseniz okurlar.Olayý lütfen iyice anlayýp öyle konuþalým.Bilgi sahibi olmadan,kanaat sahibi olmayalým.Yýllardýr bu iþleri yapýpta halkýmýzýn 5 kuruþuna tenezzül etmeyen arkadaþlarýmýz var.Lütfen meseleyi iyi anlayýnýz.Bir kasada bir tane çürük elma çýktýysa eðer,saðlam elmalarýn suçu NE?
Arkadaþlar lütfen kýrýcý olmayalým.Ne demek Diyanet 'e Yuh .Arayýn müftülüðü kalýrýlmasýný istemiyoruz deyin.Tepkinizi gösterin.Þikayet edeceðinize kalkýn bir mum yakýn.
Konu ZEUGMA-ÝNFÝLAK tarafýndan (07.11.09 Saat 14:00 ) deðiþtirilmiþtir.
bilgi sahibi olmadan konusmakla alakasi yok dediklerimin.hakli oldugun noktalar var ama belki cok ileri gitmis olabilirim....fakatttttttttttttt o dedigin KASANIN ICINDEKI CÜRÜK ELMALAR DEGIL:CÜRÜK ELMA KASASININ ICINDEKI SAGLAM ELMALALARA LAFIM YOK...cünkü disardan bakinca ne kadar alaasagi edilmis oldugunu görüyorsun dinimizin bu para hirsi yüzünden.... gelde kiliselerdeki papazlara bak bakalim.acaba hic parayla alakalari varmi.bu benim dedigim tipteki hocalar insani dinden sogutuyorlar....müftülük kadirmamis ayrica diyanet kaldirmis onun icin müftülükle alakasi yok.bence daha iyi okuyun önce konuyu siz...
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
haberlerde izledim,diyanetteki yetkili þikayet var diyince oldukça þaþýrdým doðrusu...kim neyi, niye þikayet ediyor ya...ortada o kadar saçma uygulama varken þikeyet eden yok..ama böylesi yararlý bir uygulamayý þikayet ederler...Ölüm gerçeði bu kadar mý ürkütücü..? o þikayet edenler ölmeyecekler mi?
ve bence bu uygulama insanlara ölümü hatýrlatmasý hasebiyle de ayrýca faydalýydý...
''Lezzetleri acýlaþtýran ölümü çokça zikredin..!'' hadis-i Þerif
Selam ve dua ile..
Feryadý býrak,kendine gel,çünkü zaman dar...Uðraþ ki; telafi edecek bunca zarar var!