...bak orasý cok dogru.....![]()
ee bu iþlerde herkes taþýn altýna elini koymalý...
ben yýlýn %85 nerdese Nizip dýþýndayým bu organizasyonu düzenleyemem çok zor ama okul yönetimi böyle bir etkinliðe ön ayak olursa elimden geleni yapmaya hazýrým...
çokkk güzel olur abiii n erdee ooo bütünnn arkadaslar
Konu crazy_kalpsiz tarafýndan (16.04.08 Saat 16:44 ) deðiþtirilmiþtir.
BENDE BÝR END. MES.LÝSESÝ MEZUNU OLARAK PROJENÝZÝ DESTEKLÝYORUM ARKADAÞLAR HAYIRLI OLSUN EKMEDÝK ÝÞTE BURDAYIZ TÜM 1996 MEZUNLARINA SELAMLAR.![]()
buluþma günü fikri çok güzel.tavsiyem ;okul idaresi ve özellikle end mes lis mezunun öðretmenlerle diyaloga geçmelisiz derim .þu an okulda 4 tane öðretmeniniz var ayrýca nizip meslek yüksekokulda okulumuz mezunlarýnýn devam edebileceði bölümlerin de açýlmasý için uðraþmalýyýz.isterseniz bu konularda neler yapýlabileceðini konuþup bi karara varalým.ali kýlýç
Olur ali hocam uygun bir zamanda arkadaþlarla organize olup sizinle buluþup bu konuyu enine boyuna görüþürüz.
Bizm okuldan mezun þuan okulumuzda görev yapan hocalarýmýzý da bu konuda bilgilendirirseniz mutlu oluruz...
Okulumuzdan mezun olupta öðretmen olarak görev yapan (yanýlmýyorsam) Ali KILIÇ beyle
Ahmet ÇÝÇEK bey var diðer iki arkadaþý bilemiyorum.
Aslýnda Bayram tatili için nizip te bulunupta okuldaki öðretmen arkadaþlarla ve idare ile görüþülmesini talep eden arkadaþlar var ise bir gün tayin ederek görüþmeye katýlabilirim.
Mustafa YAYCI
1990 mezunu
cep 0 533 664 20 22
arkadaþlar bu buluþma planý tutmayacak gibi baksanýza üçüncü aydan bu yana kaç kiþi msj yazmýþ Ama yok tutarsada buluþma yaz aylarýnda olursa iyi olur malumunuz nizipte pek bulunamýyorum bari izne ayrýldýðým bir tarih olursa katýlma imkaný olur![]()
walla bizde bekliyoruz kardeþ
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Þu an Kýbrýs'tayým.O eski toz pembe günleri tebessümle yâd ediyorum.Yalnýz çok vefâsýzým!Ýzinlerde arkadaþlarýmý ve saygýdeðer hocalarýmý ziyaret etmedim hiç.Ýnþaallah 1 daha ki izinde telâfi edicem.En içten saygý ve sevgilerimi sunuyorum...Murat SÜZER : KÝMYA
&Murat SÜZER&
Eðer kýsmet olur Nizip'te kendi okulumda göreve baþlarsam bu etkinliði yapmak için elimden geleni yapacaðým. Þuan Nizip dýþýnda olduðum için elimden birþey gelmiyor. Ancak okul idaresi yardým ederse bizde gönülllüler olarak elimizden geleni yapmaya hazýrýz...
Konu esera79 tarafýndan (05.02.08 Saat 04:22 ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: harf hat.
boyle býr organýzasyon ýcýn okulumuzda ogretmen olmanýzý beklersek daha cok beklerýz gýbý gelýyor.
Selam Meslek Lisesi arkadaþlar ben 1990 Kimya Mezunuyum.
okulumuz mezunlarý için biþey yapmayý düþünüyoruz .pek yakýnda bekleyin
ali hocam pek yakýnda ne yapacaksýnýz coookk meraklandým nasýl bi sey olacak eglence mi yoksa yarýsma mý yapacaksýnýz ?