hepinizden tek tek allah razý ollsun
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
ÖSS'de baþarýlý olmuþ biri olarak birkaç tavsiyede bulunayým. Sýnavda baþarýlý olmanýn en garanti yolu bol bol soru çözmektir. Ayrýca tek bir yayýn evine baðlý kalmamaný, farklý türlerde soru görmek için diðer yayýnlara da göz atmalýsýn. Biz farklý dersanelere giden arkadaþlarla güzel bir fikir geliþtirmiþtik. Herkes soru kitaplarýna karalama yapmýyor ve biten kitabý havuza atýyorduk. Böylelikle kitaba para vermeden elimizde birçok farklý kaynak oluyordu. Bir de ÖSS öðrencilerinin çok sýk yaptýðý hata 1 hafta kala ders çalýþmayý býrakmalarýdýr. Ben bunu yanlýþ buluyorum. Beynin bir takým þeyleri unutmasý için 1 hafta yeterli bir süredir. Ben sýnav akþamý bile biyoloji özetlerimi tekrar etmiþtim.
ÖSS'ye çalýþacaðým diye de kendini dünyadan soyutlama bence, TV de izle nete de gir. Ama hepsine vakit ayýr. Sevdiðin bir maçý izleyemeyen bir öðrenci derse yoðunlaþamaz.
Allah muvaffak eder inþallah.
bireysel emekli, sadece üye...
ÖSS'de baþarýlý olmuþ biri olarak birkaç tavsiyede bulunayým. Sýnavda baþarýlý olmanýn en garanti yolu bol bol soru çözmektir. Ayrýca tek bir yayýn evine baðlý kalmamaný, farklý türlerde soru görmek için diðer yayýnlara da göz atmalýsýn. Biz farklý dersanelere giden arkadaþlarla güzel bir fikir geliþtirmiþtik. Herkes soru kitaplarýna karalama yapmýyor ve biten kitabý havuza atýyorduk. Böylelikle kitaba para vermeden elimizde birçok farklý kaynak oluyordu. Bir de ÖSS öðrencilerinin çok sýk yaptýðý hata 1 hafta kala ders çalýþmayý býrakmalarýdýr. Ben bunu yanlýþ buluyorum. Beynin bir takým þeyleri unutmasý için 1 hafta yeterli bir süredir. Ben sýnav akþamý bile biyoloji özetlerimi tekrar etmiþtim.
ÖSS'ye çalýþacaðým diye de kendini dünyadan soyutlama bence, TV de izle nete de gir. Ama hepsine vakit ayýr. Sevdiðin bir maçý izleyemeyen bir öðrenci derse yoðunlaþamaz.
hakkýnda hangisi hayýrlý olacaksa allahýmýz sana nasip eylesin baþarýlar
Evlat! ben 40 yaþýmdan sonra öss'ye girdim de açýktan ünv. okuyorum, Cem Yýlmaz'ýn da dediði gibi eðitim þart, Biz varsa hakkýmýzý helal ettik sende hakkýný helal et.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Bizler Türk milleti olarak hiçbir zaman ölçülü davranamýyoruz.Her konuda iþin cýlðýnýçýkarýyoruz.Futbola merak sararýz futbolla yatýp kalkarýz,Nizipcom'a merak sararýz Nizipcom'la yatýp kalkarýz.Sýnav zamaný gelir sýnavý düþünürüz.Gün 24 saat ölçülü davranmayý ögrenmeliyiz.
Konu mehmet karakaþ tarafýndan (15.09.09 Saat 06:22 ) deðiþtirilmiþtir.
Yüzde yüz TÜRK olduðun gün cihan senindir
Hüseyin Nihal ATSIZ