Tüm hayýrsever hemþerimlerimden allah razý olsun hayýr iþinin siyasetle ilgisi olmaz öyle birþey olsa bile gecelerin gündüzleri kararttýðý gibi böyle olumsuz davranýþlarý görmemek gerek, yardým yapanlarýn allah yardýmlarýný daim etsin
Tüm hayýrsever hemþerimlerimden allah razý olsun hayýr iþinin siyasetle ilgisi olmaz öyle birþey olsa bile gecelerin gündüzleri kararttýðý gibi böyle olumsuz davranýþlarý görmemek gerek, yardým yapanlarýn allah yardýmlarýný daim etsin
Ben ilgileniyorum.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Ey iman edenler! Size bir fasýk bir haber getirirse, bilmeyerek bir topluluða zarar verip yaptýðýnýza piþman olmamak için o haberin doðruluðunu araþtýrýn.HUCURAT SURESÝ 6.AYET Sevgili kardeþim Þimdi Orada biri para veriyor, biri daðýtýyor daðýtýrken güya birisine sen x partilisin diye vermiyor o baþkasýna anlatýyor o da baþkasýna anlatýyor o da size anlatýyor sizde bize anlatýyorsunuz.Arada kaç kiþi geçti bir sayýn bakalým. O haber kulaktan kulaða kaç kez deðiþime uðramýþtýr kimbilir.Velevki daðýtan parayý vermedi, O çok ayýp etmiþ diðerinin de nasibi yokmuþ.Bu ülkede sadece bilinen partililer mi para daðýtýyor o para almayanada sizin kastettiðiniz partililer yardým etsin.Ben hiç bir partiye üye deðilim ama sizde bunu karþýyý yýpratmak için yapmýyormusunuz![]()
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Mahmut arada kimse yok direk olayýn muhattabý anlatmýþ bende bilgiler var araþtýrýyoruz, doðruluðunu ispat edersek burada yayýnlarýz ama ispat edemezsek kimseyi zan altýnda býrakamayýz.
Zaten þu anda zan altýn býrakmýþsýnýz daha neyi zan altýn da býrakacaksýnýz. Güzel abim araþtýrdýn velevki bir þey çýkmadý konuya 22 tane mesaj yazýlmýþ herkes görmüþ sonra ne olacak.Bu iþlerde önce araþtýrýrsýn emin olursun sonra konu açarsýn.Ramazan gün yapmayýn böyle.
Mahmut isim falan verilmedi daha, kimse zan altýnda falan deðil.
Abim sen istanbulda kim olduðunu bilemeyebilirsin ama arkadaþ herkesin tanýdýðý eski hocalardan bir hocamýzýn kýzý diyor bunu Nizip'te herkes anlamýþtýr isim versen ne vermesen ne.![]()
menes bey bana gelen birinci elden benim hiç kimseyi yýprýtmak gibi bir niyetimde yok benim kast ettigim parti yok verirler vermezler beni ilgilendirmez ançak ben üzerime düþeni yaptým madem doðrulugunu araþtýrmak istiyorsan tel numaramý verdim zahmet edip ararsan fasýk haber olmadýðýnýda anlarsýn.
kýymetli hemþerilerim benim yazmýþ oldugum yardým konusunda herhangi bir art niyetim yoktur sadecesiz hemþerilerimin bilgisine sundum.ayrýca bu konu ile alakalý olarak GÜNGÖREN NÝZÝPLÝLER DERNEÐÝNÝN uzaktan yakýndan hiç bir bað ve alakasý yoktur tamamen nizipte meydana gelmiþ bir olaydýr.ayrýca bu konu ile ilgili yanlýþ anlaþýlmalara sebep olduysam eðer GÜNGÖREN NÝZÝPLÝLER DERNEÐÝ DERNEK YÖNETÝMÝ VE ÜYELERDEN ÖZÜR DÝLERÝM
Ben diyeceðimi dedim.Benim ispat veya deþifre gibi bir kaygým yokki siz ispat edin eðer edemesseniz zan altýnda kalýrsýnýz.Çýkýn parayý vereni daðýtaný ve pay alamayan maðduru açýklayýn.Eðer tekzip gelmesse size helal olsun yok gelirse yazýk size.
Konu M.KÜÇÜK tarafýndan (03.09.09 Saat 07:29 ) deðiþtirilmiþtir.