Kim olduðunu ben söyleyeyim : HAMZA DÖRTBUDAK (Atatürk bulvarý üzerinde marketçi ) Benimde sevdiðim bir abidir. Haa bu arada telif hakký aldým,kendisinin haberi oldu,tabi fotografý çektikten sonra![]()
Kim olduðunu ben söyleyeyim : HAMZA DÖRTBUDAK (Atatürk bulvarý üzerinde marketçi ) Benimde sevdiðim bir abidir. Haa bu arada telif hakký aldým,kendisinin haberi oldu,tabi fotografý çektikten sonra![]()
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
orhan abi güzel bi foto yakalamissin emegine saglik..
topragimin insani oldugu nasilda belli.
bende nizipte bi motora 5 kisi bindigini gördüm cekicektim ama trafik isiklarindan gecmek zorunda kaldik..
Merak ediyorum Hamza abi bu fotografýný gördümü acaba ?![]()
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
Orhan kardeþim ellerine saðlýk çok güzel bir alýntý olmuþ
kim ne derse desin izler nizipliyiz bununlada gurur duyuyoruz
teþekkür ederim çok güzel yakalamýþsýn
Kim derdiki Hamza birgün büyüyecek, motora binecek, cep telefonu icat olacak, hemde bankamatiðin önüne gelip yaslanacak ve teknolojinin tüm imkanlarýný tam bir Nizipligibi kullanacak.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
bence kaldýrýmlar daha geniþ olmalý ki arabayla bankamatikten havale yapýp para çekelim.
Ben kimim..?
Hamza beyi de meþhur ettin Orhan, ama Hamza beyin ayaðýndakini anlamadým kundura deðil terlik deðil yemeni deðil nedir o.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
kundura müslüm abi ne yemenisi
hamza abi yanlýþ deðilsem hastane personeli bilal dörtbudak abimizinde
kardeþi olacak
HARRAN ÜNÜVERSÝTESÝ TARÝH BÖLÜMÜ
Ne KraLýna Giderim Nede ALayýna , Bir Durum Varsa KraLýda GeLir Ayaðýma ALayýda..
Oðlum olana kadar KRAL benim