Teþekkür ederim sizi seviyorum, verdiðiniz emeklerin farkýndayým, inanýn ben bu kadar uðraþamam zaten uðraþamadým da, allah kolaylýk versin, bilgi verildikten sonra bir sorun olmaz.
Teþekkür ederim sizi seviyorum, verdiðiniz emeklerin farkýndayým, inanýn ben bu kadar uðraþamam zaten uðraþamadým da, allah kolaylýk versin, bilgi verildikten sonra bir sorun olmaz.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Görüyorum ki beni yanlýþ deðerlendirenler olmuþ:
--Menes Bey; Belediyeyi suçladýðýmý savunmuþ...Ben öyle bir þey yapmadým.Nizip'im eksik olduðunu düþündüðüm bir konuyu sadece gündeme getirdim...
--Mehmet Karataþ Bey; Açtýðým konunun neden kapatýldýðýný öðrenmek için açtýðým bu konuyu yersiz bulmuþ.Eleþtirme hakkýmýn olmadýðýný düþünebilirsiniz.Ama bir yerde eleþtirme ve eleþtirilme hakký yoksa; orasý demokratik bir ortam kesinlikle deðildir...Ki bu sitenin eleþtirile açýk olduðunu düþünüyorum.Yakýþaný da budur.
---Mehmet Karataþ Bey; ''Kimse konuyu keyfine kapatmaz'' sözü ne kadar da kýsýr bir döngü.Ben konunun neden kapatýldýðýný nerden anlayabilirim? Benim iþime gelen gelmeyen ne olabilir ki? Lütfen beni provokatör sýfatýna sokmaya çalýþmayýnýz...
---Müslüm Akpek Bey'in dediði gibi en azýndan konuyu açan kiþiye ya da oraya neden kapatýldýðýna dair not düþürülmüþ olsaydý, bu konuyu açma gereði de duymazdým zaten...
Konunun kapatýlmasýný benimle alakalý olduðunu düþünmekle yanlýþ bir hareket yaptýðýmý düþünmüyorum.Ve benimle alakalý olmadýðýný öðrendim de...
Bana gerekli açýklamayý anlayýþlý bir þekilde açýklayan Orhan Çelik Bey' e Teþekkürlerimi tekrarlar, tarafsýz yorumlaranýzý sunmanýzý dilerim...
Ýnsanlar Ýçin En Güzel Hediye Hiç Masrafý Olmayan
Ama Degeri Çok Olan Ufacýk Bir Gülümsemedir...
Kont bey ben size söylemedim o laf yerini bulduMesajlarýn seyrinden konunun neden kapatýldýðý belli oluyor zaten.
Yüzde yüz TÜRK olduðun gün cihan senindir
Hüseyin Nihal ATSIZ
Üç farklý forum sitesinde medaratör olarak görev yapýyorum...Hiç kimsenin yazýsýný veya konusunu 'kendi fikr-i hareketimle" silmem. Ýlk önce, Yönetime bildiririm 'olur' gelince iþleme koyarým.
"Bilgilendirme olmadan" mesaj silinmesi centilmenlik dýþý bir hareket..
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
Mehmet Bey mesajlarýn seyrinden en fazla bir þeylerin yanlýþ gittiðini anlayabilirim...
Açtýðým konu baþka kiþilere zemin hazýrlamýþ olabilir ama ne yapabilirim? Hem benim amacým fikrimin doðruluðu-yanlýþlýðý, olurabilirliði-olmama neden ni öðrenmekti...Hala da konumun arkasýndayým. Konunun kilitlenmessi sonucu bu konu hakkýnda artýk düþüncelere gem vurulmuþ oldu.Yani bir kez daha gündeme getirmenin ne anlamý kaldý!
Bu sebeplerden ötürü konumun neden silindiðini öðrenmek suç mu?
Bir kiþinin dahi oluruyla problem çözülür..:
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
Kont bey haklýsýnýz.Konunuz tekrar açýldý.
Hüseyin Nihal ATSIZ
Pes dogrusu, yavuz hirsiz evsahibini bastirir mi desem yoksa?! Vallahi helal olsun, nasil ustalikla da hemen yerden karayi alip yuzumuze caldilar!
Konunun akisindan neden kapandigi belliymis! E belli tabii, hem ben belediyecilik dersi vermedim ki Orhan bey kendi istedi!!! Ya bu kadar carpitma ve carpiklik olur mu? Ama bu zihniyetten baskasi da beklenmez! Isine gelmeyince de 'ayip oluyor' yazmis ki Mehmet Karakas da bizi 'tohmet' altinda birakip sebepsiz silinmez diyerek beni nerdeyse 'azili terorist' ilan edecekler))) Acizlik, basiretsizlik, beceriksizlik cukurunda cirpiniyorlar da bu gidisle kurtulmalari da zor gorunuyor!
Yusuf bey iyi geceler hoþ geldiniz![]()
Hüseyin Nihal ATSIZ
Açýkçasý sizinde bu konuyla alakalý olduðunuzu bilmiyordum!
Ama yorumunuz rahatsýz etti beni?
Yavuz hýýrsýz??? Ev sahibi???
Kimleri kastettiðinizi bilmiyorum ama burada ev sahibi misafir hýrsýz elamanlarý yok. Herkese bir bütün gözüyle bakmýyor muyuz?
Dedkilerini pek anliyamadiysam da, olayi bana yiktiklarini goremediginizi soylemeyin lutfen! Yorumum sizi neden rahatsiz ettigini cozemedim! Yavuz hirsizlar basta Orhan Celik, Admin ve tabii Mehmet Karakas(benim yuvarlak laflarla isim olmaz net ve duz konusurum) olup karsiya laf atarak 'suc bastirma' yoluna gitmislerdir. Evsahibi tabiiki de Nizipliler yani biziz. Adam gibi yasamayi en az herkes kadar hakediyoruz! Bilmem anlatabildim mi?
not: Sana da iyigunler bu arada Mehmet bey
Peki Yusuf Bey ben kendimle ilgili bir yanlýþ yer anlamýþtým...
Kisi kisinin aynasidir misali bunlar karsilarindakileri de kendi nisbetlerinde 'hizipci' gordukleri icin bu yollara basvuruyorlar. Oysa sorumlu ve erdemli olan vazifelerinin geregini yapmaksa da beceremedikleri cun karsiyi 'sindirme' yoluna o da olmayinca 'karalama' yoluna gidiyorlar.