mecliste sadece hýrsýzlar vardý þimdi birde teröristimiz oldu apoyu yakýnda baþbakan olarak görürseniz hiç þaþýrmayýn tayyipi ç ok ararsýnýz a dostlar
mecliste sadece hýrsýzlar vardý þimdi birde teröristimiz oldu apoyu yakýnda baþbakan olarak görürseniz hiç þaþýrmayýn tayyipi ç ok ararsýnýz a dostlar
Birisi bu konuyu kapatsýn.
Alýntý:
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Mustafa aslýnda herkesin içindekini dýþa vuran bir fýkra yayýnlamýþ, hemen adama saldýrýp bu ne diye Mustafayý küçümseme yoluna gittiniz, Mustafayý bu cesaretinden dolayý kutluyorum, herkes içindeki gerçek doðrularaý y ala kalýk yapmadan yazsýn.
Eleþtirmek baþka insanlarý rencide etmek baþka, ben bu konunun devam etmesini ve herkesinde ya la ka lýk yapmadan doðru olanlarý yazmasýný istiyorum.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Arkadaþlar, aslýnda bu konunun çýðrýndan çýkacaðýný vede farklý amaçlar güdüleceðini hiç düþünmemiþtim.
Amacým sadece konu içeriði þöyle dursun, böyle esprili bir fýkrayý sizlerle, tüm iyi niyetimle paylaþmaktý.
Ama saðolsunlar, forumdaki bazý arkadaþlar bunu görmezden gelip;
Konunun baþýndada dediðim gibi, Öküz Altýnda Buzaðý Aramaya kalktýlar.
Bu yüzden konuya duyarlýlýk gösteren arkadaþlara teessüflerimi sunar, ve izninizle konuyu kapatmaktan mutluluk duyarým.
Seçilmiþler hakkýnda konuþan bürokrasi kendine baksýn
Fýkra deðil gerçek
Nüfus müdürü sahte kimlikle banka dolandýrdý
![]()
![]()
Kastamonu'nun Taþköprü Ýlçesi Nüfus Müdürü Ýlhan Bakýrcý, baþkasýnýn bilgileriyle çýkardýðý kimliði kullanarak kredi çektiði ve görevde sahtecilik yaptýðý iddiasýyla tutuklandý.
TAÞKÖPRÜ (A.A) - Edinilen bilgiye göre, Taþköprü Nüfus Müdürlüðü yapan Bakýrcý, baþka bir vatandaþýn bilgileriyle kendisine nüfus cüzdaný çýkartarak bu kimlikle Kastamonu'daki bir banka þubesinden kredi çekti.
Ancak kimlik bilgileri kullanýlan vatandaþýn, tesadüfen uðradýðý bankada durumu öðrenmesi ve yaptýðý suç duyurusunun ardýndan Ýlhan Bakýrcý açýða alýnarak hakkýnda soruþturma baþlatýldý.
Bugün sabah saatlerinde Kastamonu Emniyet Müdürlüðü Kaçakçýlýk Þubesi ekipleri tarafýndan evinden alýnan Bakýrcý, ifadesinin alýnmasýnýn ardýndan çýkarýldýðý mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Osman Demir Istanbul
Bakýyorumda Arkadaþlar bir fýkraya bu kadar sert çýkýþtýnýz yarasý olan gocunur hesabý bir çok arkadaþýmýz çok kýllandý bundan ERGENEKON Davasýnda yarýla yarýla gülüyorlardý ama ben Bunu Tekrar Yayýnlamayý Hoþ görüyorum çünkü burada anlatýlanlar yüzde yüz GERÇEK lütfen kimse kýrýlmasýn darýlmasýn...
Adamýn biri çok uzun yýllar yurt dýþýnda kaldýktan sonra ülkeye dönmüþ. Havaalanýndan evine gitmek için bir taksiye binmiþ. Yolda giderken yanýnda sigarasý olmadýðýný hatýrlamýþ ve þoföre bir markette durmasýný , sigara alacaðýný söylemiþ.
Þoför gitmiþ bir caminin önünde durmuþ ve '' buyrun beyim, sigaranýzý alýn '' demiþ.
Adam þaþýrarak '' nasýl yani , burasý cami '' demiþ.
Þoför '' beyim artýk ticaret camilerde yapýlýyor '' demiþ.
Þaþkýnlýðý artan adam '' burasý ibadet yeri deðil miydi, hocalar, imamlar nerede...peki ibadet nerede yapýlýyor '' diye sormuþ.
Þoför '' beyim ibadet üniversitelerde '' diye cevap vermiþ.
Adam '' profesörler, doçentler nerede... eðitim , ögretim nerede yapýlýyor '' demiþ.
Þoför sakin sakin '' beyim eðitim hapishanelerde '' diye cevap vermiþ.
Adamcaðýz panik halinde '' ya hapishanedeki hýrsýzlar, düzenbazlar nerede '' deyince ,
þoför cevap vermiþ '' Beyim onlarýn hepsi þimdi MECLÝSTE '' ....
HeR HaVLaYaN KöPeGe DöNüP BaKaRSaN YoLDa YüRüYeMeZSiN...
iyi de bunlarý burda paylaþmanýn sana faydasý veya zararý var mý ?
kim niye gocunuyo hem gocunuyorlarsa sen niye yazýyonbi de diðer taraftan bak sen. anladýn demek istediðimi
![]()
Mahmut ÖZDEMÝR
-----------------------------------------------
Düþmaným, düþmanlýðýndan vazgeçinceye kadar, ben de onun amansýz düþmanýyým.
Ýnsan'a insan olduðu için deðilde buþun þusun diye deðer verenler aciz mahluklardan baþkalarý deðildir....
ADAM kümeste suçüstü yakalanmýþ. Bir cebinde civciv, diðerinde yumurtalar. Üstü baþý toz toprak, elinde iki tavuk. Mahkemeye çýkarmýþlar. Adam "hâkim bey" demiþ:
- Avukat istiyorum.
- Oðlum halin ortada... Civcivler, yumurtalar cebinde... Avukat gelse ne diyecek?
- Vallahi ben de avukatýn ne diyeceðini merak ediyorum hâkim bey.
Mahmut ÖZDEMÝR
Ýnsan'a insan olduðu için deðilde buþun þusun diye deðer verenler aciz mahluklardan baþkalarý deðildir....
Konu wanted_akin tarafýndan (10.06.09 Saat 20:23 ) deðiþtirilmiþtir.
HeR HaVLaYaN KöPeGe DöNüP BaKaRSaN YoLDa YüRüYeMeZSiN...
klasik ergenekonu sulandýrma komikleþtirerek millette bu dava boþ bir dava havasý verme fýkralarýndan biri.böyle þeylere gerek yok.proflar yargý mensuplarý üniversite hocalarý suç iþleyemez mi?aslýnda bu þunu da gösteriyor.yýllardýr cumhuriyetten beri kendini hukuk üstü gören bana biþey olmaz bana biþey yapamazlar diyerek hukuksuzluk yapanlarýn sorgulanmaya baþlanmasýyla ortaya çýkarýlan sulandýrma ekibinin uydurduklarý fýkralar.vesselam...bir fýkra da ben yazacam birazdan...
ben niye gocunayým kisen bi fýkra yazdýn diye gocunacaksam cevap yazmaz konuyu silerdim
iþine gelenleri anlýyor iþine gelmeyenleri anlamýyor iþte bu ergenekoncular
Mahmut ÖZDEMÝR
aslýnda fýkra çok irdeleyici ama herkes görmek istediði gibi bakýyor.. bence güzel ve düþündürücü bir fýkra![]()
sen bana ýþýk ver yeter bende filiz çok
Þayet bu fýkra gerçekse Adamýn siyasi görüþünü ve kim olduðunu sorgulamak lazým.
Ben camide ne Hasan Hocamýn nede M.Emin hocamýn Ticaret Yaptýðýna hiç rastlamadým...
Aklýmýn zorlandýðý Nokta, bundan 7 yýl Önce AK Parti iktidara geldiðinde þeriat gelecek Ülkeyi Ýran yapacaklar diye avaz avaz baðýranlar bu gün AK Partiyi dinsizlikle suçluyor! Muhalefetin uydurduðu kartel medyanýnda basýna ve internet ortamýna sürdüðü bir fýkra...Þu iþe bakýn Bir Paket sigara ile fýkra bile düzdürüyoruz...
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...
þimdi adamýn biri güzel sanatlarla ilgileniyor.resim vs yapýp bunlarý satarak para kazanýyor.adamýn bir de maymunu var.adam bir gün bir yere gidecek,maymuna diyor ki:dükkan sana emanet kimseye biþey vermeyesin.maymun dükkanda bekliyor.hýrsýzlar geliyor.bakýyorlar maymun.ne yapsam diye düþünüyor hýrsýz,sonra buluyor.hýrsýz maymunla oyun oynuyor.hýrsýz ne yaparsa maymun da onu yapýyor.adam en son iki eliyle gözünü kapatýyor,maymun da kapatýyor.böylece hýrsýz dükkaný soyup gidiyor.dükkan sahibi gelince bakýyor ki dükkan soyulmuþ.neyse maymunu yine dükkana býrakýp adam bir yere gidiyor.yine hýrsýz geliyor.tabi hýrsýz uyanýk yine maymuna hareketler yaptýrýyor.hýrsýz ne yaparsa maymun da onu yapýyor.en son hýrsýz iki eliyle gözünü kapatýyor maymun da eliyle gözünü göstererek gözlerini fal taþý gibi açýyor.bilmem anlatabildim mi...?