Halis ni'iyetinizi Rabbim kabul etsin..Keþke elimden bir þeyler gelseydi ama nafile...![]()
Halis ni'iyetinizi Rabbim kabul etsin..Keþke elimden bir þeyler gelseydi ama nafile...![]()
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
allah razý olsun önemli olan kalplerin bir olmasý arkadaþ ne verirsen elinden o gider seninden
Ziya eren kardeþ ekmek daðýtýmý için liste yapmaya baþladýk haberim olsun demiþtin katkýlarýný bekliyorum.saygýlarýmla
listeye benide eklersenz sevinirim abi özelden mesaj cekmiþtim daha detaylý ne zaman derseniz ben hazýrým abi saygýlarýmla..
teþekkür ederim özel mesaj çektim cevap verirsen sevinirim
allah (cc) sizden ve cümlemizden razý olsun.
saygýlarýmla abi..
Ramazan ayýnda yapacagým gýda daðýtýmýna herkesin bir katkýsý olsun dilerseniz bir paket makarna -bir koli gýda gönlünüzden kopan ne ise getiriniz bizlerde ihtiyaç sahiplerine verelim.topla daðýt bitsin aðýt saygýlarýmla.cumhuriyet mah.muhtarý temel mermer
muhtarým,öncelikle sloganýna hayran kaldým,birlik ve beraberlik içinde neler yapýlacaðýný bu halk her zaman göstermiþtir.ön ayak olanlara,gönüllü olanlara sonsuz saygýlar.hepinize selamlar.
sizin gibi duyarlý kardeþlerimin sayesinde biþeyler yapmaya çalýþýyorum rabbim sizlerin sayýsýný artýrsýn 03/09/09 tarihinde 95 aileye ihtiyacý olanlarý þeçip aldýlar bu akþamda 120 aileye allahýn izniyle daðýtým yapacagýz .daðýtýmýmýz iþallah devam edecektir okul öncesi kýrtasiye yardýmlarýnýzý bekliyorum.elimizde oyuncak kalmadý elinde oyuncak olanlar yollarsa sevinirim isteyene dagýtým cd yollarým en azýndan verdikleri nereye gittiðini görürler saygýlarýmla
Konu TMD tarafýndan (04.08.09 Saat 11:00 ) deðiþtirilmiþtir.
tüm müslüman aleminin berat kandilini kutlar hayýrlara vesile olmasýný yüce rabbimden dilerm