alýntý:
"quote" admin demiþki:
-Fotoðrafýn çekilmiþ olduðu tarih önemli deðildir, fakat kimin adýna katýldýðýnýz ve çeken kiþinin belirtilmesi plaket verilebilmesi için gereklidir.
.
alýntý:
"quote" admin demiþki:
-Fotoðrafýn çekilmiþ olduðu tarih önemli deðildir, fakat kimin adýna katýldýðýnýz ve çeken kiþinin belirtilmesi plaket verilebilmesi için gereklidir.
.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
tüm Niziplilerinve islam aleminin{ muharrem ayý ve aþure gününü mübarek olsun } rabbim gunahlarýmýzý affetsin bizlere yar ve yardýmcý olsun inþallah.
Bu yarýþmaya bende katýlacam ve Huzeyfeyi cümle aleme ispatlayacaðým... Birinci gelirsem ödülümü Admin abime hediye edeceðim...Hani diyorum pek fazla dünya malýnda gözü olmayan biriyimdir.....
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
Verdiðiniz bilgilerden ötürü çok teþekkür ederim. Metal beye özellikle teþekkür ederim.
YA GÖRÜNDÜÐÜN GÝBÝ, YA OLDUÐUN GÝBÝ...
bakalým kýmýn fotograflarý býrýncý olacak
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Evet hayýrlý olsun. Bakalým nasýl kareler gelecek. Sabýrsýzlýkla bekliyorum.
bireysel emekli, sadece üye...
Þimdiden yarýþmanýn sonuçlanmasýný merakla bekliyorum. Bu vesile ile de görmediðmiz ve su yüzüne çýkmamýþ tozlu ve yýllanmýþ resimleri de görme fýrsatýný yakayacaðýz..
<p align="justify" Bir gazeteci olarak bu yarýþmada oldukça iddialý olduðumu buradan herkese bildirmek isterim. Ýsterimki fotoðrafýn "O an" ý anlatmaktaki baþarýsý kadar gerek fotoðrafýn kalitesi gerekse renklerin uyumuda aransýn. Nizip’ten çok güzel somut çalýþmalar çýkar. Ama fotoðrafa Nizip’teki istikrarsýzlýðý yansýtýrsak eðer istediði kadar güzel olsun bence hemen elenir. O nedenden dolayý mutlu bir kare çekmeye çalýþacaðým. Fotoðrafýn temasý "Nizip ile alakadar" olmasý konusu oldukça yarýþmacýlarý zorlayacak bence. Jürinin hangi temayý beðeneceði bence tamamen onun þahsi fikrine kalmýþ. Ýþimiz çok zor.!.
Yorumlarýn için teþekkürler, inan ayný düþünceler içerisindeyim ama jüri üyeleri içerisinde fotoðraf kriterlerine dikkat edecek birçok arkadaþ var. Konu biraz daha dar olabilirdi ama ilk olmasý ve katýlýmýn çok olmasý için böyle bir çerçeveyi uygun gördük. Þimdiden ilgi çok olacak gibi. Yeterli ilgiyi görürse bir dahakine daha dar bir çerçeve belirleyebiliriz. .
Kolay gelsin, rakipler tek tek belli olmaya baþladý bile.
0342 5171254
Valla biraz daraltsak çok hoþ olacak admin abi saygýlar.... Beni tanýdýðýna eminim..
sayýn Orhan bey ve diðer üstadlarým,öncelikle güzel bir olay fotoðraf yarýþmasý ama resimle fotoðrafý karýþtýrmayalým. o nedenlede her resim öðretmeni fotoðraftan anlýyo derseniz yanýlýrsýnýz fotoðraf çok farklýdýr.ÖÐRETMENLERÝMÝZÝN VEYA JÜRÝNÝN öncelikle fotoðraf eðitimine bakýlmalý ONA GÖRE DEÐERLENDÝRMEYE ALINMALI. Bu konuda yardýmlaþarak en güzeli bulmaya çalýþalým.Þunu da ekleyeyim ben yarýþmaya fotoðraf göndermeyeceðim...
Evet þunu da unuttum bencede konu belirtilmeliki fotoðraflar þeçilirken çok sorunlar yaþanabilir..
örnek;1-Nizip’in dört mevsim insanlarý 2-Nizipte doða ve tarihi güzellikler..
.
Aslýnda keþke baþlýklar
1- Nizip’ten insan olmak 2-Nizip’te yaþam 3-Nizip’te çocuk olmak gibi deðiþtirilebilir. Zaten 23 Nisan’da sonuçalancak olan bu yarýþmada Nizip’teki çocuklarý ana tema yaparsak bence harika olar. Bu konuda birþeylerin yapýlmasý talebimdir. Ýbrahim Þimþek abimide çok haklý görüyorum, bence oda bu yarýþmada oldukça iddialý ismlerden birisi. Saygýlar...
Nizip’de O an diyerek zaten bu konularýn hepsini içine alan bir çerçeve çizdik. Þimdilik bu çerçevede hareket edelim zaman içerisinde farklý yarýþmalar açabiliriz. Ortada maddi ödül olmadýðý ve maksat muhabbet olsun, bu tür etkinlikleri Nizip’de de hareketlendirelim düþüncesiyle bu iþe giriþtik. Umuyorum ki çok güzel kareler yakalanacak ve Ýbrahim hocamýnda önerileri doðrultusunda gelecekde farklý yarýþmalarda yapýlacak..
Her an keþfetmek için.
0342 5171254
Valla bari jüri üyelerini tanýsaydýk. Belki gider nasýl fotoðraflardan hoþlanabileceklerini sorar idik.Ama ne ise ben gençliðe çalýþacaðým. Saygýlar....