Hemþehrilerimizi aðýrlamak ve onlarla birlikte olmak biz Ýstanbullu Nizipliler için onurdur...![]()
Hemþehrilerimizi aðýrlamak ve onlarla birlikte olmak biz Ýstanbullu Nizipliler için onurdur...![]()
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
Sevgili dostlar geldþiginiz için bizler teþekkür ederiz.sevgili adminimiz tatilde bizlere gösterdiginiz ilgi bize yererde artar.Minnettarýz.Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
8 Agustos çok uygun bence.selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
mahmut o kelimenin sonunda g olacak...yani "þýllýk" degil "þýllýg" olacak...millet yalnýþ anlar tabiki))
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
Benim bir fikrim var:
Yaz toplantýlarýný Kurultay formatýnda yapalým.Bizler son 3 yýldýr amatörce toplanýyoruz.Nar bahçesi ve su deposu toplantýlarýmýz gerçekten çok güzel geçti.Ýftar ve küçük çaplý bölgesel buluþmalarýmýz da yýl içerisinde bu samimi ortama önemli katkýlar sundu.Nizip.com kurultayý sürekli katýlýmcýlardan oluþan 50 delege ile baþlatýlabilir..Kurultay öncesi bu delegelerin oyu ile bir kurultay baþkaný seçilir.Kurultay baþkaný yaklaþýk 7 delegeden oluþan bir kurultay yürütme kururlu oluþturulur.Kurultay ile ilgili tüm organizasyon bu yürütme kurulu tarafýndan yapýlýr.Kurultay delegesi olmak için aktif üyelik þartý dýþýnda hiçbir þart aranmayacak ve delege olabilmek için 50 TL ücret talep edilecektir. Bu þekilde masraflar da paylaþýlmýþ olur.Kurultay öncesi program belirlenir.Kurultay sonunda ortak bir basýn bildirisi yayýnlanarak bölgemize önemli bir katký saðlanabilir.Bir sonraki aþama site birikimlerinin kurultay kitapçýklarýnda teþir edilmesi ile önemli bir kütüphane oluþturulabilir.Mesela 2009 yýlý içinde sitede yayýnlanmýþ makaleler ve önemli haberler ilk kitapçýkta yayýnlanýr.Kitapçýðýn nostalji bölümünde yavaþ yavaþ daha önceki makale ve araþtýrmalara yer verilir.Tabiki bu aðýr bir yük.en az bir yýl öncesinden hazýrlýk yapmak gerekiyor.Ama bu sistemli bir çalýþmaya dönüþünce herkes ne yapacaðýný bilir ve iþ akýþýna girer.Yani bu tip etkinlikleri sadece buluþma ve piknik olarak düþünmemek lazým.Bunun da ötesine geçmeliyiz..diye düþüniyorum...
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
Kurultay toplamak için resmi bir kuruluþ olmamýz gerekiyor, dernek, parti yada vakýf gibi, kafamýza göre böyle bir þey yapamayýz, hele birde iþin içine para girince dahada resmileþmesi gerekir, bence þimdilik site formatýný bozmayalým, eðer isterseniz bir klüp yada dernek kurulabilir, bu Nizip için çok daha verimli olur, bu konuyu tartýþmak gerek.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Bana uyar, çomak sokan olmazsa akla yatkýn bir fikir. Ben delege olurum, Baþkanlýða aday olmam![]()
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Güzel bir düþünce benlik davasýna düþülmezse güzel þeyler olur..
Ben baþkan olurum .
Ýlk adayýmýz belli oldu diðer adaylarý bekliyoruz.
Ramazan abi bu arada delegeler 50 tl demiþsiniz Baþkan ve baþkan olmak isteyenlerden daha yüksek bir miktar talep edilse daha iyi olmaz mý?![]()
Evet baþkan adaylarýndan 1500 TL istensin, nasýl olsa beni kimse seçmez, seçilirsem hepinizi CHP nin kayýðýna bindiririrm. Heh heeeee