sitede bize karþý yapýlan bazý hareketlere ayný üslupla cevap vererek dostlarý kýrmaktansa (dost kalýp) yazmamayý yeðledik...DERVÝÞ DÖRTBUDAK
Hedef.. 5 FAKÜLTE 5000 ÖÐRENCÝ
Ya gözünü seveyim Müslüm abi; 1. mesajýnla, Allaha inanmayanlarýn ne alakasý var.Sen belliki burada iþi dalgaya getirmiþsin, veya bu gibi konularda bilgin biraz zayýf .
Cebrail (a.s.) diye melek var. Eminim biliyorsundur görevini veya bilmiyorsanda mutlaka adýný duymuþsundur.
Bu bahsettiðim 4 büyük melekten biri olan Cebrâil (a.s.)'in görevi Allah ile peygamberleri arasýnda elçiliktir. Allah'tan aldýðý emir ve hükümleri peygamberlere bildirir. Bütün kitap ve vahiyler Cebrâil vasýtasýyla indirilmiþtir.
Dolayýsýylada senin sorunun cevabýda buradadýr Yani Peygamberimiz bunlarý ALLAH'tan Cebrail (a.s) vasýtasýyla öðrenmiþtir.
Sanýrým bu kadar açýklama, yeterlidir diye düþünüyorum
Mustafa bu konuda haklýsýn, verilecek cevabým yok ama dini konularda Müslüm abinizi küçümsemeyin, bazý þeyleri internet ortamýnda yazmak çok zor, her zaman dediðim gibi klavyenle aðzýn bir olacak, o yüzden bazý konulara yazarken dikkatli olmak lazým, hassas konular bunlar.
Ben peygammer efendimizin yaþamla ilgili hadislerini defalarca okudum bazýlarý gerçekten yukarda sizin yazdýðýnýz gibi, çaðýmýzda bilimsel olarak ispatlanmýþ, bazýlarýda doðru ama neden doðru bilim ispatlayamamýþtýr, biraz ayýp kaçabilir ama bir yerde okudum çok garibime gitmiþti, peygammer efendimiz bir hadisinde banyo yaptýðýnýz yere küçük tuvaletinizi yapmayýn diyor, çünkü bu size nedenini anlamadýðýnýz bir moral ve sinir bozukluðu verir diyor, bu gerçekten doðru ama nedeni bilinmiyor, ilerde nedeni bulunacaktýr.
Bütün bunlar bazý þeyleri iþaret ediyor anlayana, ama ben bazý þeylerin abartýldýðýný düþünüyorum, tepkilerim o yüzden ancak bu tepkileri verincede dinsiz imansýz kafir oluyorum.
Hepinizi allaha emanet ediyorum.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE