Huzi þu an meþgul
Uzun süre yazacak durumda da deðil.
O yüzden Kavlak neþe kaynaðýnýza iyi bakýn
Huzi þu an meþgul
Uzun süre yazacak durumda da deðil.
O yüzden Kavlak neþe kaynaðýnýza iyi bakýn
Osman Demir Istanbul
Evet bir zamanlar Huzi vardý ama þimdi yok maalesef.Çünkü Huzi evlendi.
Ýkinci bir emre kadarda, saygýdeðer yengemiz internete girmeyi yasaklamýþ Huzi arkadaþýmýza, o yüzden piyasada yok.Bu gidiþlede ikinci bir emir zor çýkacak gibi gözüküyor.Yani anlayacaðýnýz, Huzide kýlýbýklar kervanýna katýldý.![]()
huzi........artýk bu niki ben kullanýyom.
Konu dontpanic tarafýndan (17.09.09 Saat 18:19 ) deðiþtirilmiþtir.
KARA MURAT BENÝM:Olayý. Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Mustafa Kanal kardeþim bu durumda sende METAL elementimi diyorsun.Selamlar
TARhan kardeþim KARA MURAT benim....................hehheeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.Selamlar
allooo ya konuyu sapýtmayalým,
konunun baþlýðý huzi kim deðil,
ben oyumu Gençlerden yana kullanýyom, GÖKHAN ve METAL elementi diyom
selamlar,
** Bizi güçlü yapan yediklerimiz deðil, hazmettiklerimizdir. Bizi zengin yapan kazandýklarýmýz deðil, muhafaza ettiklerimizdir. Bizi bilgili yapan okuduklarýmýz deðil, kafamýza yerleþtirdiklerimizdir.
Bütün mesajlarý okuyamadým ben burada oyumu % 100 Osman Abi(felsefefe)'ye kullanýrdým. Bir defa o tebessümlü fotoðraf bile yetiyor neþe katmaya.
''Cennet Cennet Dedikleri Bir Kaç Köþkle Bir Kaç Huri Ýsteyene Ver Onlarý Bana Seni Gerek Seni"
böyle giderse bir sonuca varýlmayacak gibi çözüm için yüksek seçim kurulunamý baþ vursak acaba
ben huziyi tek geçerimTabii derviþ abi, metal elementi de var onlarý unutmamak gerek
ben öðretmen olduktan sonra öyle neþe kaynaðý ruh halimi yok ettim
ancak evlenince eski halime dönerim![]()
gökhan abi görüþlerin için çok teþekür eederek inþalh evlenme konusuda biter artýk evlenmenizi istiyoruz
Beni bulsalar bir kaþýk suda boðacaklar, neþeyi býrakýn da.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE