..........................
..........................
Konu demirci mýndýk tarafýndan (18.05.09 Saat 08:37 ) deðiþtirilmiþtir.
بِسْـــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
::..αℓℓαн ιℓє σℓ∂υктαη ѕσηяα öℓüм ∂є, öмüя ∂є нσþтυя..::
Baþladýk yine, biraz sakin olalým, seçim bitti bundan sonra hizmet zamaný.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Sevgili bozuþak.Hayal arkadaþýmýz kendi görüþlerini belirtmiþ.Bunda kýzacak bir durum yok saygý duyuyoruz ama o arkadaþýmýzýn nizip yanlýþ yaptý demesi abes olmuþ çünkü %50 lik iradenin yanlýþlýðýndan bahsetmiþ.Kendine göre yanlýþ olabilir ama demek ki 2 kiþiden birine göre doðru seçim Hacý Fevzi Akdoðan.Bu sebeple iþimiz hizmet gücümüz millet diyor hizmetlerimize bakýyoruz,herkesin fikrine de saygý duyuyoruz.Nizip hakkýnda yorum belirtmek için illa da Nizipte olmaya gerek yok.Herkese görüþlerini bizimle paylaþtýðý için çok teþekkürler.Oturup hayal arkadaþýmýz neden böyle düþünüyor diye düþüneceðiz çözmeye çalýþacaðýz kendi çapýmýzda...
Müslüm Bey ben size Nizip e gelmeyin falan demedim öyle bir þey demem diyemem ama çoðunluðun kabul ettiði bir iþe de kalkýp yanlýþ derseniz -ki siz de öylemi diyorsunuz bilemem- ben de böyle cevap veririm....
Demokrasiye saygý.....
Doðru yaptýk Nizipliler olarak Hacý Fevzi Akdoðan ý tekrar seçtik ki herhalde bu ikinci yanlýþýmýz en doðru kararý verdik derim
Herkese Hayýrlý uðurlu olsun.
Canýn saðolsun Zeki_ce kardeþim,keþke senin de gönlünü alabilseydik ama yine de fikrini takdir ve saygýyla karþýlýyoruz.Sen diyemesen de biz yine Cenab-ý Mevla'nýn memleketimize,halkýmýza hayýrlý eylemesini temenni ediyoruz...Seçmenin teveccühünü ve emanetini en güzel þekilde temsil etmeye çalýþacak ve bizimle ayný fikirde olmayan kardeþlerimizin gönlünü kazanmak için çalýþacaðýz.Fikirleriniz bizim için önemlidir,çünkü bize karþý fikirler olmadýðý sürece bizim fikirlerimizin de anlamý yok! Bunun çok iyi farkýndayýz...
Yüzde yüz TÜRK olduðun gün cihan senindir
Hüseyin Nihal ATSIZ
Ben sadece bize (Ak Partililere) Deðil herkese hayýrlý uðurlu olsun diyorum.....
Nizip igüzel günler bekliyor.....
"Ýþimiz Hizmet Gücümüz Millet"
Arkadaþlar herhalde Belediye Baþkaný olsa sizler kadar böyle propaganda yapmaz yahuSayýn Hacý Fevzi Akdoðan kazandýðýna göre o artýk bütün Niziplilerin Belediye Baþkanýdýr. Umarým hiç kimseleri ayýrt etmeden, hakkaniyet ilkesi doðrultusunda verimli çalýþmalar yapar. Hayýrlý, uðurlu olsun. Allah utandýrmasýn...
''Cennet Cennet Dedikleri Bir Kaç Köþkle Bir Kaç Huri Ýsteyene Ver Onlarý Bana Seni Gerek Seni"
.....................
Konu demirci mýndýk tarafýndan (18.05.09 Saat 08:36 ) deðiþtirilmiþtir.
بِسْـــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
::..αℓℓαн ιℓє σℓ∂υктαη ѕσηяα öℓüм ∂є, öмüя ∂є нσþтυя..::
Arkadaþlar bu bir yarýþtý ve bitti.
Kazanan ortada.
Sadece tebrik etmek düþer.
Gerisi fayda getirmez.
Seçim öncesi yeteri kadar kutuplaþma oldu. Artýk burda son bulmasý lazým.
Kazanan veya kaybeden her kim ise sonuçlarý kabul etmesi gerekir.
Nizip için hayýrlý olsun.