benzer konularý birleþtirip site ve üyeler hakkýnda kategorisine atýlabilir. Ayrý bir baþlýk yerine öncekilerde birleþtirilebilir.
ayýrca bildiri mekanizamasýda sitede mevcut, her mesajýn solundaki avatarýn altýnda kýrmýzý ünlem iþareti ile bir mesajý ihbar edebiliyorsunuz
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Ben sadece soru be cevaplar ýcýn sabýt býr konu demek ýstemýstým....
بِسْـــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
::..αℓℓαн ιℓє σℓ∂υктαη ѕσηяα öℓüм ∂є, öмüя ∂є нσþтυя..::
evet çok güzel bir konu açmýsýnýz hayal haným. peki benim yara kim merhem olacak!!!
ben diyorum ki artýk þu MODÜLATÖRÜM kaldýrýlsýn... eee insan yani abd vizesi almak bundan kolay oldu daaa
ҳ̸Ҳ̸ҳ Azim Ýle Dest`i Hacet`ini Yapan Mermeri Tahribata Ugratýr... ҳ̸Ҳ̸ҳ.
Siyasi konularýn, sakýz gibi, uzadýkça uzamasýndan þikayetçiyim.
bu aralar sýklaþan tartýþmalardan...
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
son zamanlarda nedense mesajlarým siliniyo degerli yönetici arkadaþlarým benim 400 mesaj geçme hakkým yokmu 10 gün icerisinde ve hatta dün 400.ncü mesajýmý yazdým ve bugün baktým 399 olmuþ, bunun neden oldugunu bilmiyorum, yönetici arkadaþlara ''arz ederim'' saygýlarýmla..
Konu ziya_eren27 tarafýndan (21.06.09 Saat 15:38 ) deðiþtirilmiþtir.
Chat sayfasýna misafir giriþin kapalýtmasýný istiyorum. Kendini bilmez bazý yaratýklar üyeleri rahatsýz etmektedir. Yönetimin dikkatine
NE MUTLU TÜRKÜM
BÝZ BU VATANI KARÞILIKSIZ SEVDÝK
mesaj sayýnýzýn azalma nedeni herhangi bir konu silinmiþse ve o konuda sizin mesajýnýzda varsa onlarda silindiðinden dolayý sizin mesajda otomatik olarak siliniyor.
Mahmut ÖZDEMÝR
-----------------------------------------------
Düþmaným, düþmanlýðýndan vazgeçinceye kadar, ben de onun amansýz düþmanýyým.
-----------------------------------------------
Ýnsan'a insan olduðu için deðilde buþun þusun diye deðer verenler aciz mahluklardan baþkalarý deðildir....
evet zeynele katiliyorum..canli yayin ve sohbet odasindaki misafir olayi kaldirilsin..bu durumu daha önce bir kac yetkili arkadasa söylemistim ama ilgilenen olmadi..misafir olarak giren kisiler rahatsiz etmekteleer lütfen bu konuyla ilgilenilsin..
tesekkürler..
benim avatarým siyasi msj içeriyor diye hemen uyarýda bulundunuz ve kaldýrmak zorunda kaldým ama deniz nick li kullanýcý da siyasi msj içeren avatar kullanýyor ben ben bunu sizlere bildirmeme raðmen tepki vermediniz ve konumu kapattýnýz lütfen adaletli olalým
o kaldýrmadýðý sürece bende kaldýrmayacam
GAZÝKENT ÜNÝVERSÝTESÝ
SÝYASET BÝLÝMÝ VE ULUSLAR ARASI ÝLÝÞKÝLER
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
bilðilendirdiginiz icin tþk mahmut..
Konu ziya_eren27 tarafýndan (21.06.09 Saat 15:38 ) deðiþtirilmiþtir.