Baþarýlarýnýn Devamýný Dilerim gercekdende çok anlamlý bi hediye baþarýlarýnýn devamýný dilerim
Baþarýlarýnýn Devamýný Dilerim gercekdende çok anlamlý bi hediye baþarýlarýnýn devamýný dilerim
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (19.10.07 Saat 08:36 ) deðiþtirilmiþtir.
(-I-) AsLAAn (-I-)<br>TüM MuTLuKLaR SizLe OLsuN<br>
ilk önce Nizip’in beyin göçlerinden birisi olarak deðerlendirdiðim dostum Ramazan beyi caný gönülden takdir ediyorum ve baþarýlarýnýn devamýný diliyorum..
Nizip için gerçekten nefis tespitlerde bulunan ve ufuk açýcý çalýþmalar ortaya koyanh kardeþimiz bu ödülü hak etmiþtir. baþarýsnýn devamýný dilerim..
.
Yapýlmayan her iþ geriye býrakýlandýr.<br>
Ödül esnasýnda bende ordaydým...Az kalsýn bravoooooooooooooooooo diye baðýracaktým. .
Þaka bir yana güzel bir organizasyon ve güzel bir gece idi. Bu vesile ile Ramazan abi ile bol bol sohbet etme þansý yakaladým..
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (19.10.07 Saat 08:36 ) deðiþtirilmiþtir.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Her muvaffakiyetin temelinde azmin ve kararlýlýðýn harcý vardýr.Bu ödül kesinlikle sana yakýþýrdý üstat.Baþarýlarýnýn devamýný dilerim..
Sevgili kardeþim tebrik eder.Çalýþmalarýnýzda muafakiyetlert dilerim.Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
tebrikler Ramazan abii...
Ramazan Beyi tebrik ediyor çalýþmalarýnda baþarýlar diliyorum.O insan daha nice güzelliklere nice baþarýlara imza atacak... EMEÐÝNE SAÐLIK ÜSTADIM....
***her an keþfetmek için bak***.
RAMAZAN bey’ e tek kelime "HELAL OLSUN" diyorum.........
Nizip Gazeteciler Cemiyeti,Türkiye Gazeteciler Cemiyetine baðlý bir kurum degildir.Ancak Nizip bölgesi içinde monoton yayýn yapmayan 2 gazete hariç süreli yayýn yapan diger tüm gazete veyerel medyayý bir çatý altýnda toplamayý baþarmýþaktif faaliyet gösteren baþarýlý bir kurumdur.Nizip'teGaziantep Ýli Mülkü amirlerini veÝlçe mülki amir ve yerel yöneticileriniBirecik ilçesini de içerecek þekilde bir arda toplamayý baþarmak oldukça önemli bir baþarýdýr.Ýlçe bazýndabölgesinde degiþik alanlarda baþarý göstermiþ mümtaz þahýslarý bir plaket ileödüllendirmek de oldukça anlamlý ve ince bir davranýþtýr.Bu sebeple baþta Nizip Gazeteciler Cemiyeti baþkaný Sn.Veysel KARAYILAN baþta olmak üzere cemiyete üye tüm meslaktaþlarýmý tebrik etmek isterim.Araþtýrma ve inceleme yazýlarý ile Nizipli olan herkesi konu baþlýklarýna çeken ve degindigi konular ile ilgi odaðý olan Sn.Ramazan Tarhan'a verilen plaketin en anlamlý palaket olduðu kanýsýndayým ve kendilerini tebrik ediyorum...
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (19.10.07 Saat 08:37 ) deðiþtirilmiþtir.
Gül Hazal ÖZPOLAT
Törende bende ordaydým gerçekten görülmeye deðerdi Tarhan bey onu haketti tebrik ederim..
Waaaaaaaaaaaaaay beeeeeeeeeeeeeeeee....!!!! Görmeyeli neler olmuþ buralarda yaaw...?.
Teeeey...Teeeeyyy...Teeeyyyy....!!! .
Hayýrlý olsun Tarhan abiiiiiiiiiiiiii......
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
slm öncelikle ramazan beyi kutlarým gördügüm kadarýyla baþarýlý ve azimli bir araþtýrmacý tebrik ederim. hazal1 rumuzlu arkadaþa cevabým olacak Nizip gazeteciler cemiyeti türkiye gazeteciler cemiyetine baglý bir kurumdur.saygýlar