Ah pala abim ah.memeleket hasreti insana neler yaptýrýyor.Abi Gaziantep’e 40 km.mesafede bir ilçe hiç il yapýlýr mý?Suyu tersine akýtýyorsunuz .Zor iþ zor.
Ah pala abim ah.memeleket hasreti insana neler yaptýrýyor.Abi Gaziantep’e 40 km.mesafede bir ilçe hiç il yapýlýr mý?Suyu tersine akýtýyorsunuz .Zor iþ zor.
ÝYÝ NÝYET ESASTIR.NÝYET KÖTÜ OLURSA MAZERET BULMAK KOLAYDIR.<br>
BEN NÝZÝP Ý HÝÇ GÖRMEDÝM AMA SÝTEDEN FOTOÐRAFLARINI ÝNCELEDÝM GERÇEKTEN GÜZEL ÝL OLMAYI HAK EDÝYOR. KALKINAMAZ DÝYE YORUM YAPANLAR OLMUÞ.. SÝZÝN GÝBÝ NÝZÝP E SAHÝP ÇIKANLAR OLDUKÇA NÝZÝP E HÝÇBÝR ÞEY OLMAZ ARKADAÞLAR.
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (04.08.07 Saat 13:58 ) deðiþtirilmiþtir.
1-yatýrýmlar daha kolay olacak, çünkü iller bankasý bizim yatýrýmcýmýza sübvansiyon verecek!
2-iþsizlik sorunu ortadan kalkýnca, insanlarýn geliri artacak,bu milli gelire yansýyacak ve en sonunda refah seviyesi yükselecek.
3-diðer illerde ki üniversiteler Nizip'tekinden çok mu daha iyi olacak,sadece zaman gerek bu konuda.üniversitenin büyümesi,eðitim elemanlarýnýn artmasý vb gibi. ayrýca herhangi bir üniversiteye de baðlý bir üniversite açýlabilir(gaziantep üniversitesi odtü nün bir koluydu,kocatepe üniversitesi de anadolu üniversitesinin, örnekleri çoðaltabiliriz) bunun yanýnda bir üniversitenin þehre getirisi o kadar büyük ki maddi anlamda.ne demiþ süleyman demirel
''size bacasýz sanayii kuruyorum''!
4-denemekte fayda var ne malum olmayacaðý,biraz giriþimici olalým deði mi?
5-il olunca kaldýrýmlar ve yollar geniþleyecek,belediyenin iþçi sayýsý artacak... e tabi bu temizliðe de yansýyacak.sen anlamýmýþtým ben anlattým
il olmaya aday ilçeler arasýnda ili bile adam gibi olmayan iller var ki nasýl il olsunlar sorusu geliyor insanýn aklýna!
örneðin afyon/bolvadin
Nizip bunlarýn içinde il olmayý alnýnýn akýyla hak ediyor! fakat GaziAntep e çok yakýn bu sorun teþkil edebilir.
saygýlar...
bana göre Nizip il olmalý?
çoktan haketmiþtir.
Mehmet Fatih Avcý beni gercekten anlamýssýn yazdýklarýn için teþekürler....
Ýnsanlar Ýçin En Güzel Hediye Hiç Masrafý Olmayan
Ama Degeri Çok Olan Ufacýk Bir Gülümsemedir...
Nizip zaten il olmadan daha ileri adý var bence il olsa yararý olsada daha çok zararý olabilir. bir çok ilde heryönüyle üstülüðünden göze çarpýyor.
T.C.
NÝZÝP VALÝLÝÐÝ
...
bu...
ne kadar anlamlý olur be...
<a href="https://www.nizip.com/showthread.php?t=447">Nizip Lisesinin Adi Geri Verilsin !</a>
Nizip zaten il gibi vazife yapýyor resmiyette de il olursa bunun hiç bir götürüsü olmaz aksine memleketimize getirisi olur kanýsýndayým....