akýllý birisi ne benziyor![]()
akýllý birisi ne benziyor![]()
GAZÝKENT ÜNÝVERSÝTESÝ
SÝYASET BÝLÝMÝ VE ULUSLAR ARASI ÝLÝÞKÝLER
secret bana karþý ilk baþlarda acayip paranoya yaklaþtý sanki ona karþý antipatim varmýþ gibisine
aslýnda iþin aslý hiçde öyle degil o her zaman oldugu gibi benide yanlýþ anlamýþ ve alýngan yaklaþmýþtý.
benim için çok sert bir benzetme yapmýþ ama aslýnda hiçde öyle degilimdir.
umarýmyakýnda bana karþý olan ön yargýlarýný yenersin![]()
![]()
sen bana ýþýk ver yeter bende filiz çok
Sevgili secretgarden demek ankaralýsýnýz 11 yýl kaldým ankarada sizde iyi birine benziyorsunuz Allah bahtýnýzý ve gönlünüzü açýk etsin selamlar
gizliliðini hala koruyor duygusal biri herhalinden belli.iyi niyetli.
güzel düsünceleriniz için tesekkürler arkadaslar bu arada Ankaramý yani memleketimi özlemedim dersem yalan olur yazdýklarýnýz beni duygulandýrdý valla
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
secretin actigi konuya yorum yapanlari okuduktan sonraki ruh hali:
iyiki bu konuyu acmisim
bak konuma kac kisi mesaj yazdi
ben olmasam bu konu acilmazdi
iyiki ben varim
Allah basimizdan beni eksik etmesin
Allah beni nazardan korusun
renkli gözlüler konuma yorum da yapmasin bana da bakmasin
benim nerem havali ayol
ne kadar mütevaziyim
ben bir harika olmaktan ziyade harikuladeyim
ben olmasam siz bir nane degilsiniz
vs vs vs
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
Ýyiki Nizip'e atanmýþsýn, seni tanýdýk, tahminim edebiyat öðretmenisin, duygusal olman ve yazdýðýn yazýlarýn edebi yönünü düþündüðümde bu çýkýyor ortaya. nizip.com da senin kadar aktif baþka bayan üye yok, seni hep böyle görmek isterim.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Devamlý gülen duygusal biri.Kafasýna herþeyi takýyor.Takma bu kadar![]()
Yüzde yüz TÜRK olduðun gün cihan senindir
Hüseyin Nihal ATSIZ
arkadaslar cok saðolun güzel yorumlarýnýz için
Konu secretgarden tarafýndan (22.05.09 Saat 00:04 ) deðiþtirilmiþtir.
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
beni en cok güldüren sensin bu sitede yine karnýma agrýlar girdi gülmekten düsüncelerimi mi okudun sen hepsi dogru biri hariç oda ben olmasam siz bi nane deðilsiniz ora hariç hepsi dogru napýyým yani yalanmý söyleyim ehueheuehuee.. bak gece bile nöbet tutuyom cogu zaman sitede sitede uzun zamandýr hiç hýrsýzlýk oldumu olamaz neden ben varým ehuheuheee bi bakýyým diger konuma kaç kiþi mesaj yazmýs gelirim tekrar ehuehheuheuee
yaf secret iyi demiþsinde gece bile nobet tutuyorum demiþsin tamam siteyi korumak istiyorsunda seni kim koruyacakgeceçn demiyor muydun ? ben geceleri korkarim diye
gece online oldugunu bilsem kafama çarþaf geçirip karþýna çýkardým
![]()
secret branþ ne yaww? hangi üniv. mezunusun
GAZÝKENT ÜNÝVERSÝTESÝ
SÝYASET BÝLÝMÝ VE ULUSLAR ARASI ÝLÝÞKÝLER