Subutay çok teþekkür ederim. Gençlerimizin bilinçlenmesi açýsýndan çok faydalý bir çalýþma yapýyorsun. Umarým Karkamýþ hak ettiði yere kavuþur.
Subutay çok teþekkür ederim. Gençlerimizin bilinçlenmesi açýsýndan çok faydalý bir çalýþma yapýyorsun. Umarým Karkamýþ hak ettiði yere kavuþur.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
bu eserleri gizlice götürecek halleri yok heralde yetkililerin haberi vardýr mutlaka neden buralara müze açýlmýyorda taaaa ankaraya kadar götürülmüþ her þeyi kendi yerinde sergileyin ki bir anlamý olsun nereden çýktýðý ve tabiat yapýsý ve bir çok durum göz önünde olsun neden efesten nemruttan eserlerin bir çoðunu götürmüyorlar baþka müzelere yapýlan çok ayýp bir yörenin kültürünü çalýyorlar ankaralýlar kendilerine sahip çýkamýyorlar yarýn o eserlerin bir çoðu yurt dýþýna kaçýrýlýr sonrada getirmek için giriþimde bulunurlar
Tarihe olan saygýsýzlýk diyorum.Neden hep kaybeden Nizip oluyor??
Hayri Murat Bakýrcý
Size gönülden katýlýyorum.
taki ki paylaþim için tesekkür bende sizler gibi bu duruma cok üzülüyorum ama elimden birþey gelmiyor kendimi dövüyorum NEDEN bizim nizip teki siyasilerimiz bu konuda yetki yaratamýyor tabiki bu herseyden önce bizim hakkýmýz nizip.in hakký. yine söylüyorum cok sevdigim saydýgým bir insanýn lafý yine geliyor aklýma. AMA ELÝMDEN BÝRÞEY GELMÝYOR KENDÝMÝ DÖVÜYORUM.
tarihimize yapilan bu adaletsizligi en kýsa zamanda ön planda tutulmasý ve acil önlem alýnmasý lazým veya nizipli olarak tarihle ilgili dernek ,geniþ alanda müze yaplarak sergilenmesi lazým