kargo_27 çok dogru soyluyorsun kardeþim ama sunu da unutmaký her ýnsanýnda görevý vardýr buda ýnsanlarý en ýyý þekýlde adýnlatmaktýr sende ýnsallah o aydýnlatan ýnsanlardan olursun..az iþ yapýpta yetýnenlerden degilde daha çok iþ yapýp bunu gururla millete açýklayanlardan olursun. bizde destek oluruz..Biz iþyapan her kým ve hangi zumreden olursa olsun destek oluruz ama bunuda göremezssek kendýmýz için degil bu milletin hakký yendýgý ýcýn karþýda dururuz..O yüzden dogruyu dogru bir þekilde anlatalým kýmsenýnde gunahýna girmeyelým..hak herzaman haklýnýn yanýndadýr..
hayýrlý olsun . sayýn memet aslana baþarýlar dilerim
hersey nizip icin
Özkaya'nýn hizmetlerini bilyor musun. O Nizip'i Nizip yapmýþtýr. hacý baþkanda tamamlamýþtýr. Araþtýrmacý olalým biraz.ökkeþ kardeþime cevap
Konu POLATCAN tarafýndan (26.12.08 Saat 20:06 ) deðiþtirilmiþtir.
HAYIRLI OLSUN.Nizip ilçesinin çarpýk yapýlaþmasý tamda düzeldi derken........
Baþarýlar. Ama 7 den 70 e tüm nizip artýk herþeyi biliyor.
nizip halký uyandý lamba ile iyice aydýnlandý.
Konu Kasým Böler tarafýndan (17.12.08 Saat 11:22 ) deðiþtirilmiþtir.
hacý baþkan tamamlaþtýr dedigin ne acaba, neyi tamamladýda biz göremedýk.Biraz gerçekçi olun yaw.nizip halký uyandý bu halk ta hesap gunu geldýgýnde hesabýný soracaktýr.
Birileride sanki mehmet aslan daha önce belediye baþkanlýgý yapmýþ gibi konuþmasýn belediyede imar mudurlugu yapmýþtýr ama baþkan degildi hani her dedigi olmuyordu.ama ýnsallah bu seçýmde allahýn iznýyle vede hayýrlýsýyla o makama geldýgýnde herkes görecek. ben ýnanýyorum ýnsallah sýzlerde ýnananlardan olursunuz ne dýyelým..herseyýn baþý ýnanc ama sunu unutmayýn kýmseyý denemeden bilemezssiniz.
hopdediks sen hangi çarpýk yapýlaþmanýn duzeldiginden bahsediyorsun.memleketýn duzelecegi kalmamýþ,, sen tam da düzeldi diyorsun.biraz daha aç da bizde bilelim hangi egriyi düzeltmiþler.ben sana sadece izledigim kadarý ile bir olay anlatayým...dün gece yerel bir kanalda yerel bir þahýs açýklama yapýyor..eyvallah tabi herkes ne yaptýysa açýklamalý taþ ustune taþ koyandan allah razý olsun.duyduklarým su;zamanýnda hastahanemizde bilmem ne kadar hemsýre vardý su an katkat fazlasý bilmem ne kadar doktor vardý oda kat kat fazlasý daha sonrada bunu soyleyen kiþi sagolsun valimizden kaymakamýzýdan diye devam ediyor....ýkýncýsý zamanýna emnýyet teþkilatýnda su kadar araba vardý ama þimdi kat kat fazlasý oldu yýne ayný þekilde sag olsun valýmýz kaymakamýmýz dýye devam ediyor...ücüncüsü osmanlý parký býle anlatýlýrken sagolsun hayýr sever dostlarýmýzdan diye devam ediliyor..diyeceksýnký ne guzel yapýlmýþ iþte..evet gerçekten allah razý olsun bunu yapan ýnsanlardan hatta az bile bu memleket için..e peký yanlýþ nerde dýyecenn..yanlýþ surda..bu ýnsan bunlarý anlatýrken sanký þahsi yapmýþ gibi baþkalarýnýn yaptýklarýný anlatýyor bir nevý baþkasýnýn iþlerine ortak oluyor..kardeþim sende yaptýgýný anlatsanda bizde sana allahrazý olsun desek ne guzel olur demiiii...yine diyorum bu memleket gerçekten çok seye layýk ve bu yapýlanlar az bilee..bu memleketi eger ileriye taþýyacaksak dogru ýnsanýn dogru yerde olmasý ýcýn hep beraber olmalýyýzzzzz..teþekürler
arkadaslar ben yanlýs okudum dp partýsýný dtp olarak okumusum kusura bakmayýn o yorumu dtp adayý oldugunu sandýgým ýcýn yazdým tekrar kusura bakmayýn.
Küçük mini, minnacýk ilçemize hayýrlý uðurlu olsun da;siyaset yapýlýyo bu sitede sað-sol ne bu ya ?
Hayri Murat Bakýrcý
hayýrlý ugurlu olsun nizibimize hakkýmýza hangisi hayýrlýsýsa o olsun ve nizibimize faydalý olan gelsin þimdiden herkesi kutlar baþarýlar dilerim NOT: herkesinde kimseyi kýrýcý ve rencide edici sözlerden sakýnýp konuþmasýný tavsiye ederim sevgi ve saygýlarýmla
Konu SUCU HASAN 27 tarafýndan (17.12.08 Saat 20:07 ) deðiþtirilmiþtir.
ökkeþ 27 kardeþimm..yapmýþ oldugun bu duyarlý davranýþýndan dolayý seni kutlarým..zararýn neresýnden dönersen kardýr.. sende su an kardasýn..biz istiyoruzki insanlar gerçekleri bilsin birilerinin tekelinde olmasýn..neyse o kardeþim yapýlanda yapýlmayanda..yýnede kýmseye haksýzlýk yapýlmasýn ýsterýzzz...tekrar teþekkürler kardeþim..
nice insan gördüm gördüm üstünde elbise yok nice elbise gördüm içinde insan yok (yunus emre)allah cc bize layýk olaný nasip etsin
Bu memlekete en hayýrlý kiþi MEHMET ASLAN olacagýna inaniyorum.ALLAH tan korkan 5 vakit abdezinde niyazinda temiz durust bir baskan geliyor nizibe tum nizipli hemserilerime hayýrli olsun.
daha iyisini yapacagýný görmemiz için hep beraber destek olmalyýz kardeþimm...eger gerçekten daha ýyýsýný bu memleket için istiyorsak dogru yerde olmamýz gerekirr..allahýn izniyle de bunu mehmet ASLAN ýn yapacagýna ýnanýyorummm..canýmýzla kanýmýzla her zaman yanýdayýzzz