aslýnda filmini bulup sesleri nizip þivesine çevirsek Gladyatör (Gýllo ali) gibi ülkede patlama yapar ve bir anda gündeme otururuz.. Yada ona benzer
tiyatroda oyunu düzenlenebilir.Abdurahman Abi emeðine saðLýk. Allah Razýolsun...
aslýnda filmini bulup sesleri nizip þivesine çevirsek Gladyatör (Gýllo ali) gibi ülkede patlama yapar ve bir anda gündeme otururuz.. Yada ona benzer
tiyatroda oyunu düzenlenebilir.Abdurahman Abi emeðine saðLýk. Allah Razýolsun...
Konu Cali tarafýndan (05.12.08 Saat 10:50 ) deðiþtirilmiþtir.
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...
Ýnternette yayýnlanan bir kayýt var belki dinlemiþsinizdir, anaktar klibi, kaydedilse bu tarz konuþmalar çok ilgi çekecektir, rahmetli anneannem Süphiye Çevikbaþ konuþtuðunda çoðu Ýstanbullu anlamazdý '' aðam buz mahmilinin üzerindeki inne iplik ölbesini baa ver'' mesela.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
aman Allahým ne hoþ bir yazý.
sitenin en güzel yazýlarý arasýnda olmayý haketen bir yazý vallahi...
ellerine saðlýk abdurrahman abim.
yenilerini merakla bekliyoruz...
'Bir dosttan tek bir gül ve güzel bir sözü ben onunlayken almayý,
öldükten sonraki bir kamyon dolusu çiçeðe tercih ederim'
mala bak daha güzeldizaten orda ki kurt onu art niyetle söylediðini sanmýyorum
etli putlu yenecek biri amacýyla diyor
![]()
çok hoþuma gitti yahu..yýllarýn kýrmýzý baþlýklý kýzý meðer içimizden biriymiþ)al küllahlý kýz
eyvallah abii yüreðine saðlýk
teþekürler elinize dilinize saglýk
ellerine emegine saðlýk hýkaye klasik ama nizip þivesiyle çokk güzel olmuþ.baþarýlarýnýn devamýný dilerim
bu yazi sitenin ilk basina konulmasi lazim.niizipli ilk girdiginde sýkýcý konular yerine ik bunu okur ve siteden kopamaz.ayrica bu hikayeyi HAKIYELESTIREN abiye sonsuz tesekkürler
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....