Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
www.tarhanharita.net
Kasým ve admin'in kýyýda köþede biriken bonus puanlarý mutlaka vardýr..Uçak biletlerini þimdiden ayýrsýnlar...)))))
www.tarhanharita.net
** Bizi güçlü yapan yediklerimiz deðil, hazmettiklerimizdir. Bizi zengin yapan kazandýklarýmýz deðil, muhafaza ettiklerimizdir. Bizi bilgili yapan okuduklarýmýz deðil, kafamýza yerleþtirdiklerimizdir.
Sevgili ahmet kardeþim valla bizlerde sizi özledik aslýnda perþembeden gelip ,tarhanan kardeþimden bol acýlý çig köfte yer felsefe kardeþimizdende bir Ýstabul turu yapardýk ayrýca akrabalarýda bir görmüþ olurdum dua edin bu defa geleyim her defasýnda bir sýkýtý çýkýyor bir türlü gelemiyorum Ýnþallah bu defa nasip olur.Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Hepinize selamlar...
Yanlýz bende gelmek istiyorum...Gitmeden önce sizleri görmek vedalasmak isterim...Yanlýz avrupa yakasýnda oturdugum içi avrupa yakasýný pek bilmiyorum...Eðer bu taraftan karsýya gidicek olan varsa buluþup gidebilirim...
www.tarhanharita.net
Konu Ramazan Tarhan tarafýndan (21.11.08 Saat 09:19 ) deðiþtirilmiþtir.
www.tarhanharita.net
Aglama ayýp ayýp biz p.tesi iþe nasýl gidecegiz onu düþünüyoruz.selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Adminim bizde mi gitsek ne?![]()
sitede bize karþý yapýlan bazý hareketlere ayný üslupla cevap vererek dostlarý kýrmaktansa (dost kalýp) yazmamayý yeðledik...DERVÝÞ DÖRTBUDAK
Hedef.. 5 FAKÜLTE 5000 ÖÐRENCÝ
Bursa ve diger uzak yerlerden gelecek olan misafirlerimizin talebi üzerine yemek saati 15:00 olarak belirlenmiþtir.Böylece dönüþ için de zaman ayrýlmýþ oldu.Herkes perogramýný bu saate göre ayarlasýn..
www.tarhanharita.net
Osman Dostum,
Ýþlerim nedeniyle aranýzda bulunamayacaðým ama tüm katýlan dostlara selamlarýmý iletirsen sevinirim.
Selamlar,Saygýlar
www.tarhanharita.net