afiyet þeker bal olsun hepinize...
afiyet þeker bal olsun hepinize...
Ýnþ. gelirim abi. Ellerimle salata yaparým söz
birde;
Alýntý:
nizip27700´isimli üyeden Alýntý![]()
Sevgili Gökhan karþeþim arþivi iyi karýþtýrmýþsýn.Bu yazýyý yazalým epey olmuþtu, demekki boþ durmuyorsun sitede araþtýrma yapýyorsun. Senin gibi bende uzun yýllar zingile hasretim bir kýþ akþamý inþaallah yaptýrýp tüm dostlarýmla beraber yemeyi çok arzuluyorum. Geçen kýþ iþlerden arada kaynadý gitti umarým bu kýþ unutmaz yemekli bir toplantý tertiplersek onun yanýnda yeriz. Hatýrlattýðýn için teþekkürler...
Ah ahh bu sözü kim verniiþtti
yarýn yapsa yerdik
http://www.nizip.com/showthread.php?p=150472#post150472
Konu Gökhan Dokuyucu tarafýndan (21.11.08 Saat 19:15 ) deðiþtirilmiþtir.
Hatýrlattýðýn çok iyi oldu. Bu gün inþaallah getireceðim. Tüm dostlarla bir arada yeriz....
'Bir dosttan tek bir gül ve güzel bir sözü ben onunlayken almayý,
öldükten sonraki bir kamyon dolusu çiçeðe tercih ederim'
Kadayýf nasýl olacak Abdurrahman abi ikisi birden aðýr olmasýn![]()
Valla gardaþ orasýný ben hiç düþünmemiþtim. Olmazsa tadýmlýk olsun diyerek yaptýrayým. Maksat ananeyi yaþatalým. Uyarýn için teþekkürler ....
Bu arada saat kçta orada olacagýz?6 da degilmi? gökhan baþlýkta8-9 arasý yazmýþ?
Toplantý için katýlým saatý yok. Ýsteyen istediði saatte gelebilir. Gece 11-12 ye kadar orada olduðumuza göre geliþ saatinide sýnýrlama koymadýk. Geldiðin saatte hiç kimseyi bulamazsan Cumali veya Derviþ Dörtbudak kardeþlerimizle muhabbet edersin...
Gecemiz her zaman ki gibi çok güzeldi. Katýlým gayet iyiydi.
Ýkramlara gelince ona da siz fotoðraflara bakýp anlayýn
Önden Anneme yaptýrdýðým cicli bicili sonra adminimin çið köftesi sonra abdurahman abinin annesine yaptýrdýðý Zingili ve en sonda Kasým abinin Paþa kadayýfý geceye son noktasýný vurdu.
Tabii sadece güzel olan yemekler deðildi Sohbette çok þahane idi.
Abdurahman abi yine meddahlýðýný gösterip bize çok güzel hikayeler anllattý Allah onu baþýýmýzdan eksik etmesin.
Sonra ilk defa gördüðümüz Mehmet karakaþ abimizde geceye daha bir güzelllik kattý.
Diðer Çið köfte partimizi memleketten ayrý olanlarýnda gelmesi için Bayramýn 3.Günü þeçildi. Belki Tarhan bize çið köfteyi elleriyle yoðurur![]()