Hayýrlý olsun çok sevindirici bir olay nice güzel olaylarý baþarmak ümidiyle...
Hayýrlý olsun çok sevindirici bir olay nice güzel olaylarý baþarmak ümidiyle...
helal sana kimse uðraþmaz bir aðaç için bukadar BÝR AÐAÇ ÝÇÝN BUKADAR KENDÝNÝ YORUYORSAN SÖZ KONUSU ÝNSAN OLSA NE YAPMAZSIN KUTLUYORUM SENÝ ÝNSANLIÐINDAN VE ÝNSAN OLDUÐUNDAN DOLAYI insan olmayý baþaramayanlarda var hergün haberlerde ve ben kendim canlý olarak çok görüyorum ankarada SAYGILARIMLA
güzelim nizibimizde naler varmýþta haberimiz yokmuþ
cehalet insaný çirkinleþtirir. suskunlugum asaletimdendir .
her söze cevabým var ama bir söze bakarým sözmü
diye birde söyleyene bakarým adammý diyehttp://www.nizip.com/signaturepics/sigpic2750_5.gif
Emeði geçen herkesten Allah razý olsun
Mal kaybeden, bir þey kaybetmistir, onurunu kaybeden birçok þey kaybetmiþtir.
Fakat cesaretini kaybeden her þeyini kaybetmistir.
sitemizin bu konuda da gayretleri neticeye ulaþtý... herþey Nizip için
bu arada
X. çið köfte buluþmamýzý hava güzel olduðu bir zamanda bu aðacýn altýnda yaparýz olmazmý
tabi bizi yaklaþtýrýrlarsa...
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
Gerçekten Yeþil Nizip adýna yakýþan anlamlý, güzel, canlý, doðal ve görkemli bir anýt...
Bu asýrlýk aðacý koruma altýna aldýran ve anýt aðaç'a dönüþtüren tüm doða sevdalýlarýna teþekkür eder, duyarlýlýklarýndan ötürü saygýlarýmý sunarým.
söylenecek tek söz var,HELAL OLSUN.
TEBRÝKLER MEHMET KARDEÞ
Eker hocam güzel bir iþ baþarmýþ,tebrik ederim valla,bravo... Sitemizinde çorbada tuzu var yani dimi ?
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
nizip coma yakýþýr bir çalýþma ayrýca fevkani mahalesinde yetiþmiþ olan halil eker abimize teþekürler