20 Nolu taziye evi : Yeþilevler mah.
21 Nolu taziye evi Belkýs mah.
Ýki adet taziye evi daha bitmiþ olup faaliyete geçmiþtir.
Bu ikisini üstteki bölüme ekleyemedim. Sayýn Admin bi zahmet yardýmcý olun efendim.
20 Nolu taziye evi : Yeþilevler mah.
21 Nolu taziye evi Belkýs mah.
Ýki adet taziye evi daha bitmiþ olup faaliyete geçmiþtir.
Bu ikisini üstteki bölüme ekleyemedim. Sayýn Admin bi zahmet yardýmcý olun efendim.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Taziye evleri yapýmýnda emeði geçen herkesten allah razý olsun
çok güzel bir uygulama .BAÞKANIMIZA sonsuz teþekkürler.gönül isterdi ki belkýz mahallesinde ki taziye evide çok güzel olsun.ama olmamýþ hem en yoðun nüfusa sahip belkýz mahallesine hiç yakýþmamýþ hemde yetersiz.bu mahalleye en az iki tane taziye evi lazým.sözüm ilgilenenlere.teþekkürler
baskanýmýzdan allah razý olsun nizibi nizip yapdý
Bu taziye evlerinden sadece nizipte yasayanlar mi yoksa cevre koylerde yararlanabilir mi?????
neden yazýmýza cevap gelmiyor( belkýz mah. sindeki taziye evi ile ilgili olarak)
Orhan bey kardeþim ne bizi arýyorsun nede Nizip comu bak arkadaþ cevap bekliyor Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Allah herkese uzun ömürler versin
Ýyi bir hizmet
Belediye baþkaný sayýn haci fevzi akdogan a millet vekilimiz sayýn mehmet sarý ya þahsým olarak teþekkür eder hayýrlý çalýþmalar dilerim hasan babacan menderes mah esenkent yapý kop ayrýca taziye evlerini yaptýran yardýmda bulunan herkes ten allah razý olsun saygýlar