ya nizip'e bir trafik ýþýklarý takmalarý yýllar aldý mustafa abi bunu yapmalarý aceba kaç asýr alýr onu bulmak lazým önce
ya nizip'e bir trafik ýþýklarý takmalarý yýllar aldý mustafa abi bunu yapmalarý aceba kaç asýr alýr onu bulmak lazým önce
Belediye Baþkanýmýzýn Öncülüðü Ýle AB den Kopartýlacak para desteði ile yaptýrýlabilinir. Mustafa abi teþekkürler...
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...
Dünya bankasýnda iki tane tanýdýðýmýz var. Bir kýyak yaparlar herhalde. Biri Kemal DERVÝÞ, diðeri Bilal ERDOÐAN, bu iþin þaka tarafý...Dünya bankasý ve AB bu tip yatýrýmlar için belediyelere kredi verebiliyor. Yeter ki projelendirilsin. Antalya'da özel sektör bile buna benzer yatýrýmlar için kredi aldý biliyorum. Belediye iyi bir proje hazýrlarsa neden olmasýn.
En kýsa sürede nizip kapalý spor salonu daha aktif hale getirilmeli
Mustafa Bilici :
2- Nizip'in saygý deðer büyükleri ortak bir havuz oluþturur herkes belli bir miktar para koyar hatta vatandaþ bile para koyabilir her para verenin ismini iþ bitiminde binanýn bir köþesine þu þu þahýs þu kadar miktar baðýþ yapmýþtýr diye
Bu maddedeki Þu Kiþi Þu kadar VErmiþtir Yazýlýr Çok komigime Gitti Yanlýþ Birþey bu kim ne verdi yazýlýr mý ya hiç Çok Güzel Bir Fikir Sunmuþsun ama Bu madde Çok ilginç ve ayýp biþey Ben 1 ytl bagýþ yaptým diyelim oraya KralArthur 1ytl verdi mi yazacaksýnýz![]()
Bu spor Kompleksinde BÝrkaç Eksik Var bunlardan biri Anfi Tiyatro Salonu Bu kompleksi Bir tiyatro salonu da eklenirse Çok hoþ olur Tabi Bunlar bana biraz hayal geliyo heryere park yapmak ampul dikmek varken neden böyle kültürel sportif þeyler yapýlsýn ki
Sizce De yanlýþ mý ???
King kardeþ ben cadde27 bugüne kadar yazdýðým bütün mesajlara bak geçkten ayný fikirdeyiz eðer nizip deysen tanýþmak isterrim doðrusu...![]()
Spor kompleksinin yapýlmasý gençlerimiz ögrencilerimiz için son derece önemlidir. Okuldan çýkan biri sizin çocuðunuz veya siz olsanýz nereye gideceksiniz nereye takýlacaksýnýz.böyle koplekslerin yapýlarak gençleri daha aktif hale getirebiliriz. Okularda her yer beton düþünün her okul için de böyleyerlerin olmasýný gençler saðda sol deðil belki de bu koplekslerin için de faaliyetlere katýlacaklardýr. Okullarýmýzý daha aktif çocuk okuldan çýkmak istememeli oraya boþ derslerede sýnýflarda zorla oturmak yerine dinleneceði spor yapacaðý mekanalarýn bunmasý ne kadar hoþ olurdu herhalde.
''Ne ekersek onu biçersin''. Yani 'rüzgar eken eken fýrtýna biçer'miþ. Bizde gençlerimize nasýl yeiþtirirsek o þekilde büyürler ve hayata katýlýrlar. Yanýlýyormuyum dersiniz..
bencede guzel dusunulmus cetas sen trafýk ýsýgý dýyorsunda ben suan 27 yasýndayým beným aklýma gelýyor nizipte trfýk ýsýgý vardý ozamanlar demekký boyle býr projede gerceklesebýlýr.ayrýca genlerýmýzý býrazda okumaya yonlendýrsek hýcte fena olmayacak sanýrým en azýndan kahve koselerýnde vakýt oldurmeyeceklerdýr.bence nizipte okadar zengýn insanlar varki en azýndan yardýmcý olabýlýrler nizip halkýna az bý meblada olsa paralarýna kýysalar hýcte fena olmayacak bence.saygýlarýmla
Mustafa Bilici kardeþim, istediklerinin hepsi yapýlýr. Nizip'te yaklaþan seçim vaadleriyle,
Nizip'te güya neler yapýlmayacaktý ki; Yüzme havuzu dedin de aklýma geldi. Büyüklerimiz gelip Fýrat'ta yüzmüþlerdi. Su sporlarý ile ilgili bayaðý þeyler yapýlacaktý.
eveet arkadasýmýz cok güzel düþünmüþ gercekten nizip.in böyle bir tesise ihtiyacý var eger param olsaydi ben yapardýmyanlýþmýyým inþlh nizip için büyüklerimiz güzel þeyler düþünüyorlardýr saygýlarýmla..
Arkadaþlarýn hepsi çok güzel þeyler yazýmþlar ama iþ bunu yapacak olan ýnsanlarýnda duymasý ve gerçekten yapabilecek ýnsanlarýn yanýna gidilmesi veya o ýnsanlarýn daha güzel projelerinin dinlenmesi..ve inanyorumký mevcut beledýye ýle degýl ama gençleri dusunen baþka bir belediye baþkaný ile bunlar olabilir. Çünkü mevcut belediye 4.5 yýlda allah razý olsun býr osmanlý parký yaptýlar dersin nizibi yýktý tekrar yaptý ýmajý verýlerekten mýllete anlatýlýyor yaw eyvallah kardeþim yapmýssýn allahrazý olsun ama sadece bumu koca 4.5 yýlda yaptýgýn tabýký daha çok olmasý lazýmdý ama bu saatten sonra çýkýpta bu gençlerinde dediklerini yapacam demesin daha öncede duymuþtum fasa fiso amaç oy toplamak ama ýnsanlar artýk daha ilerii dusunerekten gereken cevabý gereken yerlerde verecekler dýye dusunuyorum bunuda zamanla görecegizama sunu unutmayýn bu dedýklerýnýzý dusunen ýsanlar var çok yakýnda bu dusuncelerinizin daha ustundeký dusunceleri sizlerle paylaþacaklar ayný zamanda kaynaklarýyla beraber açýklayacak birisi.. çogu ýnsanda bu kiþi biliyordur. ben sadece bu dusuncelerinizi baþka ýnsanlarýnda dusundugunu söylemek ve bunlarýn gerçekten yapýlabýlecek oldugunu söylmek ýcýn yazdým.inþallah memleketimize hayýrlý ugurlu olur.
haklýsýn kardeþim olsa iyi olur güzel de iþ yapar para kazanýr hiç yoktan içinde en az 20 çalýþaný olur 20kiþi yide bele çarparsak yüz kiþi ekmek yer anlatabildimse eger, þunu da söyleyeyim biz türk halký eziyetsiz para kazanmayý çok istedigimiz için,kim böyle bir yere para baðlar,çoðunun parasý yatarak para kazanýyor aslýnda yanlýþ birþey geliþim þart çalýþmakta iþyeri iþletmekte ibadet sayýlýr, sonuçta insan gücü olcak yani anlatabildimse