VE aramýza bir altýn gibi bir kardeþ daha katýldý YUSUFPOLAt yazýný bir solukta okudum þimd ianlatým köstek kýrma ne olduðunu yazýlarýnýn devamýný diliyorum..
VE aramýza bir altýn gibi bir kardeþ daha katýldý YUSUFPOLAt yazýný bir solukta okudum þimd ianlatým köstek kýrma ne olduðunu yazýlarýnýn devamýný diliyorum..
MEMET HAYIRLI UÐURLU OLSUN.ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN..
Mal kaybeden, bir þey kaybetmistir, onurunu kaybeden birçok þey kaybetmiþtir.
Fakat cesaretini kaybeden her þeyini kaybetmistir.
Adminim hayýrlý olsun Allah Mustafa Raufa da uzun ve hayýrlý bir ömür versin
þu çikolata ve þekerlerden bizde nasibimizi alsaydýk :-))
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
Allah razý olsun kardeþler. Cenabý Allah tüm çocuklarýmýza hayýrlý gelecekler nasip etsin Ýnþaallah.
dediðim gibi yaptýðýmýz hoþ bir geleneði hatýrlamak ve bu vesile ile çocuklarýmýzý sevindirmek, devamýnda da dualar etmekti. Bunu vesile kýldýk ve böyle yaptýk. Bu tür gelenekleri severim, sizlerinde hatýrladýklarý varsa geleneklerimiz köþesinde yazarsanýz, bizlerde faydalanmýþ ve gelecek nesillere aktarmýþ oluruz.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Abi çok hoþ. Allah vatanýna,milletine hayýrlýbir iþ -güç sahibi olduðu,telli duvaklý gelin getirdiði günleri görmeyi nasip etsin. Ömrü uzun, dügünü güzün olsun. Yalnýz abi bir ayrýntýyý geçmiþsin. Bohça sað ayaðýn baþ parmaðýna baðlanýr diye biliyorum. Selamlar.
bireysel emekli, sadece üye...
ismine YAKISIR BIR HAYAT SÜRMESÝ TEMENÝLERÝMLE ALLAH ACÝSÝNÝ GÖSTERMESÝN
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
sevgili adminim, allah analý babalý büyütsün.Ýnþaallah devletine, insanlýða,dinine faydalý bir insan olsun.
sevgili dostum allah güzeldir güzel olaný sever bu iþte güzel bir hasenattýr.Bize bu duyðularý yaþattýðýn için çok teþekkür ederim. selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Allah razý olsun kardeþlerim, eski bi geleneði canlandýralým istedim. Bu tür geleneklerimizden bildikleriniz varsa , tiyatro ekiplerinden rica eder, fotoðraflarýz. Fikirlerinizi bekliyorum.
Niziplikurt, çocuðun parmaðýný riske etmek istemedim![]()
0342 5171254
konu guncellenmiþtir.
köstek kýrma ile ilgili resimler aþaðýdaki linktedir
Köstek Kýrma
Mehmet Abi sanýrým 2 yaþýna girdi bu yýl herhangi aktivite yok mu?
SIKINTI YARATMA...!
Rabbim Kazadan Beladan Müsibetten Muhafaza Eylesinn
Allah Anali Babali Büyütsün Acilarini Göstermesinnnn
bu sadece erkekler için yapýlan bir þeymi yoksa kýz çocuklar içinde yapýlýyormu?
Hakan düðününde oynar Ýnþaallah![]()
0342 5171254