Geçen bahçede yaptýk bizde. Açýk havada, çimenlerin üzerinde sýcak sýcak iyi gidiyor
Buna müþebbek tatlýda denilir, yanýlýyorsam düzeltin lütfen.
Geçen bahçede yaptýk bizde. Açýk havada, çimenlerin üzerinde sýcak sýcak iyi gidiyor
Buna müþebbek tatlýda denilir, yanýlýyorsam düzeltin lütfen.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
böyle paylaþýmlar yapýyorsunuz canýmýz çekiyor yaaa.![]()
![]()
neyse bana pastane yolu gözüktü...
![]()
ya baþak bak olmuyor böyle ..el vicdan kýzz..bize de yazýkcaným acayip tatlý istiyor bide bunlarý görünce istekler depreþiyorr
neyse caným gelir bi ara bize de yaparsýnýz o zaman anlaþýrýz...paylaþým için çok ama çooookkk saðolll canýmmm
--SENÝ BENÝM KADAR SEVENLER SANA BENÝM KADAR HASRET KALSINLAR--
okyanus_27 size tþk ederim çok yemem merak etmeyinsaygýlarýmla
fevzi abicim çok tþk ler saolun senin dilinemi düþmek aman allah korusun
mehmet abi belki daha lezzetli oluyordur tatlýlar mis gibisi kokuyor ama saygýlarýmla
hasan hocam size çok tþk ederim saolun annemizin bizde hakký çok saolsun saygýlarýmla
esara ablacým size tþk ederim bencede ben çok þanslýyým annemide çok seviyorum.o kadar yoðun olmasýna raðmen bizleri ve yemeðimizi ihmal etmiyor saolsun annemden allah razý olsun annemden size slm lar size tþk ediyor .saygýlarýmla
admin abi bizde tam olarak bilmiyoruz saygýlarýmla
Konu baþak tarafýndan (28.05.08 Saat 15:15 ) deðiþtirilmiþtir.
baþak tarifin çok güzel senin elinden yemek vardý inþ nizibe gelince ilk iþ herzaman ki gibi halka tatlý saol bu paylaþýmýn için
simdi gidip öglen yemegini yicem
bunun üzerine bir kilo alýp getiren olsa nasýl giderdi öfff caným çekti simdik![]()
Made Ýn NizipLi
Yok yav sen Ýstanbulda her köþe de lokma tatlýsý satýlýyor.
Her semtte var
cafer Hoca bir sanayi yaptý tatlýcýlýðý
ellerinden öperiz, hocamýn.
Bizim bakkalköy de merkez de var.
her semtte varlar.
Arayýn bulun adreslerini
Osman Demir Istanbul
felsefe abi bizler sayýn cafer yaþar hocanýn çocuklarý deðiliz.daha öncede bana özelden msj lar geldi ben açýklamasýný yaptým sanýrým yanlýþ bi anlama var.saygýlarýmla
sayýn cafer yaþar hoca babamýn ilkokul öðretmeni ailece hocamýzýn ellerinden öpüyoruz saygý ve sevgilerimizle
Tüm paylaþýmlar çokkkk güzel tüm yorumlar faydalý tüm üyeler çok seviyeli hepinizden Allah razý olsun arkadaþlar.Benide aranýza kabul ederseniz sevinirim.