Ýyi o zaman Antalya'ya geldiðimizde ilk sana uðrarýz)))))
Ýyi o zaman Antalya'ya geldiðimizde ilk sana uðrarýz)))))
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
orhan abi bu baklavalarýn gerçekleri nerede hele bir görek yarýn akþam iftarda...
bir yakýýndaa görek..
Mühendishane-i Berri-i Hümayün -:--:- Ýstanbul
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)
Cengizcim bence orhan abi bu baklavalarý yarýn iftarda bizzat kendi elleriyle yapýp getirsin...
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
Ya ne demezsin,ulan bari çaktýrmadan özelime mesaj atýn,toplantýdan sonra yedireyim. Hem bu þekil Gökhan'ýn haberi olmaz.))))
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
abi sende hep çaktýrmadan yapmaya çalýþýyon iii güzel de feyz iþi olacak toplu iþ yapýlýyo bak bu akþam
ÖÐR. GÖR. TUNCAY ÇELÝK
GÜMÜÞHANE ÜNÝVERSÝTESÝ
ÝRFAN CAN KÖSE MYO
Mallarý götürürken öyle demiyordun ama)))))
Ben kimim..?
sonunda baklavayý yediniz yaa)).
reklam olmasýn amma bu güzel baklavayý yapan hangi pastahane.ozel mesajla yazsanýz gelir yerim.
Örnek pastanesi diycem ama,Nizip’te tüm pastaneler baklavayý güzel yaparlar.))
Ben kimim..?