Valla bnm babaannemlerin Hayadýnda da vardý ama biraz büyükdü...Çocuklugumda hep sölerdim su doldurun þuraya biraz çimeyim die ama kimse komadý...Halada duruooo orasýýý![]()
Valla bnm babaannemlerin Hayadýnda da vardý ama biraz büyükdü...Çocuklugumda hep sölerdim su doldurun þuraya biraz çimeyim die ama kimse komadý...Halada duruooo orasýýý![]()
köyde teyzemlerde gormustum bunlardan ilk gorunce þaþýrmýstým ama sonra ne oldugunu ogrendým...
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
çok iyi hatýrlýyorum bi keresinde babam üzüm kabal almýþtý 500 kð kadar kaneviçe çuvalýn içinde tepelemiþtik hatta demir zembilden bile tepelemiþtik....
yanlýþ hatýrlamýyorsam domates de tepelenirdi bu tip havuzlarda
Hatta babam bizim havuzu yýktýðý sýralar henüz çocuktum ve baya üzülmüþtüm. Vay bee ! Neydi o günler yaa !
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Orhan Abi konu için teþekkürler. Felsefe Abi'nin dediði gibi bunun adý havuz deðil curundur. Bizim evin bahçesinde de var. Ýçinde az üzüm depelemedik...![]()
bireysel emekli, sadece üye...
-keþke o havuzlu günler yine gelse güzel olurdu geçmiþten bu güzelligi hatýrlamak çok güzel
Yok abi Havuþ baþka bir þey .
havuþ avlu demek.
havuþa çýkýn oynayýn derdi nennem (ecim)
bizden sýkýlýnca.
Curun havuzun karþýlýðý
Tabi þimdiki apartman evlerde ne curun var nede havuþ.
havuzlu ev veya bahçeli villa tabi yanýna bir de cip sahibi olmak için
bayaðý bir para sahibi olmak geriyor.
Osman Demir Istanbul
merhaba hemþerýilerim bende zeytinli mh cocuguyum býzdede vardý guzel bir havuz býrde helle kazaný vardýr sýra ýle ev ev gezen meraklýsýna
Halen bizim evde var duruyor öylesine
Bu konuyu 5 ay önce açmýþtým,enteresan biþey oldu,havuzun fotoðrafýný çekmek için için girdiðim eve 5 ay sonra kýz istemeye gittim. Kardeþimin niþanýnýda dün yaptýk.![]()
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
Sevgili Orhan kardeþim, bu havuzlarda ne hikmet varsa bilmiyorum, eðer senin dediðin gibi havuzu olan evin kýzý 5 ay içinde gelin gidiyorsa her eve birer tane yapmak lazým diyorum![]()
![]()
Hazýr kýsmetten konu açýlmýþken Dürümcü Emmiyide geçmemek lazým. Bir ara Dürümcü Emmi'de Ýstanbulda Gelin Kebabý çýkarmýþtý. O kebabtan bir porsiyon yiyenin kýsmeti açýlýyordu. Bu arada kardeþinizi niþanlamýþsýnýz, Allah her iki aileyede hayýrlý ve uðurlu etsin. Allah sonlarýný getirsin. Appiside diðer müzmin bekar kardeþlerimize .....
'Bir dosttan tek bir gül ve güzel bir sözü ben onunlayken almayý,
öldükten sonraki bir kamyon dolusu çiçeðe tercih ederim'
peh peh peh az çimmedik haaaaa bu curunlarda.
Leyla Leyla!!! diyen dille,vuslata eremezsin Mevla demedikçe!
Eyvallah abi saðolasýn![]()
Ben kimim..?