Öldürmeyen Allah öldürmez.
Öldürmeyen Allah öldürmez.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
eml.nin mezunu müslüm kardeþimize Allah rahmet etsin.ailesine sabýrlar diliyorum.
Arkada býraktýðý gözü yaþlý aileye mevlam sabýrlar versin. Genc fidanýnda ölümü, yüreklerdeki acýsý çok zor oluyor. Genç askerimizede Allah rahmet eylesin.
'Bir dosttan tek bir gül ve güzel bir sözü ben onunlayken almayý,
öldükten sonraki bir kamyon dolusu çiçeðe tercih ederim'
þahidimize allahtan rahmet acýlý ailesine sabýr dilerim
reiss
Nizip’te Namýk Kemal mahallesi Arýseven sokak No:48'de Ýkamet eden Köþker ailesinin Þýrnak'ta vatani görevini yapan oðullarý Müslüm Köþker’in acý haberiyle yasa boðuldu. Þýrnak 6.Sýnýr Hudut Taburunda 1987/2 tertip olarak vatani görevini Yapan Müslüm Köþker Çarþamba günü operasyon dönüþü ayaðýnýn kaymasýyla dereye düþerek akýntýya kapýlmýþtý. Akýntýnýn onu sürüklemesiyle birlikte sularýn içinde kaybolan Müslüm Köþker'den beþ gündür henüz haber alýnamazken cesedine de ulaþýlamadý. Þýrnak Alay komutanlýðýna baðlý 150 asker ve rütbelininde katýlýmýyla dalgýçlar eþliðinde çalýþmalar hýzlý bir þekilde sürüyor. Babasýný küçük yaþta kaybeden asker Müslüm Köþker'in annesi 58 yaþýndaki Hatice Köþker ise acý haberle yýkýlýrken kalp hastasý olan asker annesi sürekli sakinleþtirici iðne verilerek ayakta tutuluyor. Haberin gelmesiyle birlikte 5 gündür kayýp olan mehmetçiðin ailesinin evine taziyeye gelen akrabalarý çaresizlik içinde kayýp çocuklarýndan haber bekliyor.
![]()
nrtmedya.com
Yardým et Yarabbi
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Kardeþimiz inþallah tez zamanda bulunur. Allah ailesine sabýr versin.
Rabbim Yakýnlarýna Sabýr Ihsan Eylesin
Al kanýmla dalgalansýn bayraðým
Bin can verem,vatan kalsýn topraðým
Vatan sað oldukça bil ki ben saðým
Ahmet þehit,Ali þehit,ben müslüm þehit.
Daðlar bile söylüyorken türkümüz
Kaçabile bu vatandan hangimiz
Nerde düþsek orda bizim gönlümüz
Yahya þehit,Seyyit þehit,ben müslüm þehit.
Dünya gelse,vatan için,din için
Gözüm kýrpmam bir can için,baþ için
Derim 'Allah! muzaffer et hak için'
Resul þehit,Nebi þehit,müslüm ben þehit
þehitler ölmez vatan bölünmez..
RAHAT UYU ÞEHiDiM
Þehitlik Mertebesinde 70 Kiþiye Þeffat Etmek Varmýþ Allahým Aillerine Sabir Versin Rabbim Gani, Gani Rahmet Eylesin..
![]()
![]()
![]()
Daha önce Güneþ Operasyonuna kendisini görüntüleyen Gazetecilere abi beni çekmeyin annem beni Erzurumda Asker biliyor diyerek kendinden çok annesini düþünen ÞIRNAK'ta vatani görevini yapanken Uludere'nin Þenova Beldesi kýrsal kesiminde PKK'lý teröristlere yönelik sürdürülen oparasyona katýlan komanda er Müslüm Köþker operasyon dönüþü dengesini kabpederek Zap suyu deresine düþerek kayboldumuþtu. 12 günlük arama kurtarma çalýþmalarý sonucu 12/05/2008 tarihinde askerimizin þahadet haberi geldi. Þehidimiz 13/05/2008 Ögle namazýna mutakip nizip Þehitliðinde ebedi istirgahatýna uðurlanacaktýr.Þehidimize Allahtan rahmet Ailenisine Sabrý Cemil diliyoruz
Barak Dernegi Yönetimi Adýna
Oðuz ÇAPAN
www.barakdernegi.org
Konu SEFERVAKTÝ tarafýndan (12.05.08 Saat 08:08 ) deðiþtirilmiþtir.
liseden tanýyordum kendýsýný daha gecengeldýgýmde okulda karsýlasmýstýk Allah ailesine sabýr versin mekaný cennet olsun...
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Ýnne Lillahi ve Ýnne Ýleyhi Raciun(Ondan geldik ve tekrar ona döneceðiz)
Topraðýn nice sultanlarý nice padiþahlarý çürüttüðü yer yüzünden adýný ve þanýný silmeye onlarý kurda böçeðe yem yaparken. Þehidimizi bir ana baðýna basar gibi dünya döndükce baðrýnda yatýracak ve ona analýk yapacaktýr biz gideceðiz yok olacaðýz biz öleceðiz ama o asla yok olmayacak ölmeyecek.
Þehitlere ölü demiyin onlar ölü deðil saðdýrlar. Bizede þehitlik abisi tatdýrdýnya, biz senden razý olduk
Allahta senden razý olsun...
Rabbim Þehadatini kabul etsin müslüm Kabul etsin müslüm Kabul etsin müslüm................
Þehit Abisi
Yasin Köþker
Allah rahmet etsin,vatan saðolsun.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Þehidimizin Mubarek naaþý Bulunmuþtur fakat, Þu anda Öyle Duygu Yüklüyümki anlatýlmasý Çok zor. Hem seviniyorum Hem ÜzüLüyorum. Þahadet Þerbetini Ýçen Ruhun ÞAD OLsun Þehidim... Vatan saðolsun...
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...