Allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin.
Mal kaybeden, bir þey kaybetmistir, onurunu kaybeden birçok þey kaybetmiþtir.
Fakat cesaretini kaybeden her þeyini kaybetmistir.
Allah rahmet eylesin,mekanini cennet eylesin.
Allahým,ne zor bir ölüm,ne garibanca bir olay böyle!Sen kalk gecenin bir vakti yalnýz baþýna askerden izne dön.Aile,anne baba özlemiyle,memleket özlemiyle ,valiziyle,hatta muhtemelen çocuklara aldýðý tatli poþetiyle parkta kalakal.Rabbim ailesine sabýrlar versin.Þair'in þu dizeleri geldi hatýrýma:
"ne zordur mazlumca gidivermek bu dünyadan
vuslata kavuþurken gurbete gitmek
ne hazindir eceliyle gelmek uzak diyardan
damatlýk yaþýyla musalla taþýna gitmek..."
Allah rahmet etsin.
çok üzüldüm gerçekten allah ailesine sabýr ihsan etsin ,mekanýný cennet eylesin
kemal ben cuma abin ,stanbuldan vefat eden asker kim biz tanýyormuyuz
Inna Lillah Ve Inna Ileyhi Raciun
Makamýn kutlu olsun kardeþim
Konu M.KÜÇÜK tarafýndan (19.02.08 Saat 09:02 ) deðiþtirilmiþtir.
Mevlam rahet eylesin ailesine sabýrlar versin. Ýzin al gel memleketinde aileni görmeden vefat et gerçekten çok acý verici bir hadise.
Allah rahmet etsin,mekaný cennet olsun
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
çok zor bir olay çok üzüldüm Allah rahmet eymesin bizimde askerimiz var Allah bütün askerlerimizi korusun
Çok da þaþýrtýcý doðrusu.Allah rahmet eylesin...
Ýnsanlar Ýçin En Güzel Hediye Hiç Masrafý Olmayan
Ama Degeri Çok Olan Ufacýk Bir Gülümsemedir...
Karar No. 907 Karar Tarihi: 22/01/2008TBMM KARARIZEYTÝN VE ZEYTÝNYAÐI ÝLE DÝÐER BÝTKÝSEL YAÐLARIN ÜRETÝMÝNDEVE TÝCARETÝNDE YAÞANAN SORUNLARIN ARAÞTIRILARAKALINMASI GEREKEN ÖNLEMLERÝN BELÝRLENMESÝAMACIYLA BÝR MECLÝS ARAÞTIRMASIKOMÝSYONU KURULMASINAÝLÝÞKÝN KARAR
Zeytin ve zeytinyaðý ile diðer bitkisel yaðlarýn üretiminde ve ticaretinde yaþanan sorunlarýn araþtýrýlarak alýnmasý gereken önlemlerin belirlenmesi amacýyla Anayasanýn 98 inci, Ýçtüzüðün 104 ve 105 inci maddeleri uyarýnca bir Meclis araþtýrmasý açýlmasýna, bu araþtýrmayý yapacak Komisyonun 16 üyeden kurulmasýna, Komisyonun çalýþma süresinin Baþkan, Baþkanvekili, Sözcü ve Kâtip Üye seçimi tarihinden baþlamak üzere 3 ay olmasýna ve gerektiðinde Ankara dýþýnda da çalýþmasýna,Genel Kurulun 22/01/2008 tarihli 52 nci Birleþiminde karar verilmiþtir.
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
allah rahmet ets,n umarim melani cennet olur. Allah ailesi ve yakinlarinada sabir versin..
haberin içeriginde, olayýn gerçekleþtiði park gizlenmek istiyor. Osmanlý parkýnda oldu gizlenecek birþey yok burda...