[ý]slm e.m.l ben bilþimtek .ögrencisiyim bütü eml arkadaþlarý buraya bekliyoruz ...[/ý]
[ý]ahmet çiçek le yeni bir yönetim anlayýþý [/ý]
[ý]endüstri geliþiyor,degiþiyor teþekkürler hocam[/ý]
[ý]slm e.m.l ben bilþimtek .ögrencisiyim bütü eml arkadaþlarý buraya bekliyoruz ...[/ý]
[ý]ahmet çiçek le yeni bir yönetim anlayýþý [/ý]
[ý]endüstri geliþiyor,degiþiyor teþekkürler hocam[/ý]
slm murat bende 1999 yýlý kimya mezunuyum ama seni çýkaramadým, sizin sýfta mustafa söðüt, kerim tunçer, ve mesut vardý sanýrým soy ismini hatýrlamýyorum.... bizim bir urfa gezimiz vardý sen katýlmýþmýydýn ona... cevap yazarsan sevirim...
okulumuz hiç deðiþmemiþ dahada güzelleþmiþ ama eski anýlar canlandý güzel di o günler..
Bu Resimler bana Geçmiþde Çok þeyleri Anlatýyor. Keþke onlar olsaydý da yine onlarýn sözünü dinleseydim.![]()
Yürüdükçe Asla Yanlýz Kalmayacaksýn GalataSaray
ya ben birþey soraçaktým.nizipte açýk lise bilgisayar bölümü varmý?alan veritabaný olacak eðer varsa yardýmcý olun lütfen cevap yazarsanýz sevinirim..
halk eðitim müdürlüðünde mesleki bi kaç bölüm var ama bilgisayar var mý sormanýz lazým...
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
selamlar arkadaþlar,
eski mezun arkadaþlarýmýz ,bu yaz,biraraya gelip þöyle davetiyeli,yemekli,müzikli bir buluþma toplantýsý istiyorlar.ne dsiniz olabilir mi?
eski müdürlerimiz,öðretmenlerimizide davet edip birer plaket verebilsek fena olmaz dý deðil mi?fikirlerinizi bizzat okula gelerek iletmeniz mümkün mü?