öncelikle sayýn millet vekilime nizpbimiz için yaptýgý önemli iþlerden dolayý teþekkür edrim bir nizipli ve günden takip eden biri olarak nizbe gözle görülür bir caba harcadýnýz ama bunu görmak istemeyenler baþka gözlerle bakýyorlar býrakalým öyle kalsýnlar terden bakmaya devam etsinler cünkü bazý insanlar hesaplarýna gelmeyen þeyleri ve sözleri duymak istemezler kendilerine dokanacak sözler olacagýndan ben bunu cok acýk ve net söylüyorum eger sizin desteginiz olmasaydý bu nizip bu galini alamazdý tabi burada sayýn bld ye baþkanýmýzýnda yaptýklarýný gözardý etmemek gerek baþkanýmýzda caba harcýyor bu bir gercek ben sizi baþkanýmýzla beraber bu yola baþ koymuþ nizip için elinizden geleni sonuna kadar yapacagýnýza sanki antiçmiþsiniz gibi geliyor bana bencede öyledir sizinde ve bly baþkanýmýzýnda yaptýklarý ortada inkar edeni allah carpar nizip nizp oldu inþallah siz ve bdl baþknýmýz birrer dönem daha yaprave bu hükümet bu 350 milet vekilyle birdaha gelirse hem türkiye hemde nizip için bir þans ve ekonomi bakýmýndan olsun cevre bakýmýndan olsun cok önemli adýmlar atýlacagýndan eminim
allah yar ve yardýmcýnýz olsun inþallah bir dönem daha ama bakan olarak