emeklerinize saglýk hepinizin,2.sayýyýda merakla bekliyorum.
emeklerinize saglýk hepinizin,2.sayýyýda merakla bekliyorum.
HayýrLý Olsun...
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...
Bursa'da 1. dergiyi aldým inþaallah 2. de elime ulaþýr fatih hocam bekliyorum ona göre.(resmi kurumda masamda duruyor bir çok insan aldý baktý, okudu, soranlar oldu, iyi oldu yani)
Gençler bana uðrayýnda daðýtým yapalým
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
bende 1i okuyamadým ama 2. güzel olmuþ. genelde nizip'in tarihini anlatýo gibi geldi bana. ama güzel olmuþ. çok beðendim. emeðinize saðlýk..
El-mecalisü bi'l-emaneti ...
bu dergiden her ay düzenli olarak almak istiyorum ödemeli olarak adres býraksam ilgili arkadaþlar bana gönderebilirmi acaba
ben adresimi býrakayým ilgilenirseniz sevinirim
hakan iç ve dýþ tic
gazimuhtarpaþa bul halý sarayý no 123 þehitkamil gaziantep
Sponsorlar buldukca her 2 ayda bir çýkartmaya çalýþacaðýmýz ücretsiz dergimizi, kargo karþý ödemeli olarak yollayabiliriz. Adresinizi not aldýk.
Baþka istek olursa bize mail, özel mesaj, tlfla veya buraya adresinizi yazarsanýz not alýp yollayalým Ýnþ.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Emegi Geçen Herkese Teþekkür Ediyorum Hayirli Olsun.
1.sayý çok güzeldi
2.sayýda güzeldir eminim
emeði geçenllerden allah razý olsuýnnnn
Emeði geçenlere, özellikle Ramazan beye teþekkür.
Ama ilk sayýdaki heyecan ve güzelliði ikinci sayýda göremedim.
sitede bize karþý yapýlan bazý hareketlere ayný üslupla cevap vererek dostlarý kýrmaktansa (dost kalýp) yazmamayý yeðledik...DERVÝÞ DÖRTBUDAK
Hedef.. 5 FAKÜLTE 5000 ÖÐRENCÝ
sn admin kardeþim nizip e gelince seni nerede bulabilirim taniþmak için ayrýca dergi temin etmek icin
dün adminden dergiyi adminden aldým emegi gecenlerin eline koluna saglýk
BENÝ HEP KAVGALARIMDAN BÝLDÝLER... YARIM BIRAKTIGIM OKUL ,
BÝR BÝR TEMBEHLEYEN ANAM, SEVDÝGÝM KIZ, SEVGÝDÝMÝ BÝLMEYEN KIZ.
Evet Nizip Ansiklopedisinin devamý niteliðindeki ikinci sayýyý da büyük bir zevkle arþivime aldým.
Bu dergiler kaynak olarak gelecekte Nizip'le ilgili bilgi almak isteyenlere çok faydalý olacaktýr. Emeðe geçenlere bir daha teþekkür ederim.